istok

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About istok

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

1,459 profile views
 1. Da, tamo je poprilicno njesra od prosle nedelje, trenutno je u Teheranu ok, ostali gradovi bas i ne, no to je posebna tema.
 2. Grupa na FB se zove See You In Iran, tamo mozete saznati sve sto vas zanima. U vezi vize tj. verifikacionog koda, tacno je - broj se dobije za dva/tri dana kome god da posaljete podatke. Ne mora ni da bude agencija i nezavisni turisticki vodici (moj slucaj) mogu to da urade. Tamo je vikend cetvrtak i petak.
 3. Isti slucaj, 1 ulaz, 30 dana, dobio odgovor posle cetiri dana: Your visa application has been rejected, Reason for rejection: morao sam na Google da prevede sa persijskog: "Internal explanation: To apply for a business visa or travel agency." Mislio sam da ih zovem od ponedeljka, ali posle tvoje poruke/iskustva mislim da je besmisleno. I sta sada ciniti? Mislis da bi pozivno pismo privatnog lica urodilo plodom? Sad kad smo u sistemu, cemu da se nadamo ubuduce? Uzgred, uvek putujem sam, nista agencije.
 4. Nije da nisi u pravu za 900+. Mislio sam na Brazil, no dobro, ako kazes da je i to mnogo 600+. Koga zanima, zapuca lepo odande na sever levo i napravi krug preko Perua ili Ekvadora ... spusti se dole, obidje ka jugu i nazad za Paulo. I Bogota zna da bude 600+. Naravno ko ima dana, da ne kazem koji mesec-dva na raspolaganju. Ja sam prosle godine isao za Limu iz BEG, vratio se preko Sao Paula za nekih 700. Ko ne zeli da se "lomata" po sajtovima, eto da podelim link. Uzgred, Fly Dubai zna da ima promocije za Katmandu 300+, koga zanima planinarska, treking prica. Znaju da otkazu let, pa se ce
 5. https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/latin-america.htm?utm_medium=Email_Newsletter_Tactic&utm_source=exacttarget&utm_campaign=campaignbuilder_1047&ESV_market=RS
 6. istok

  Norveška

  Poštovanje, ljudi Dve nedelje u avgustu od 5. do 20. Preikestolen, Kjeragbolten, Trolltunga ...
 7. Promocija za Juznu Ameriku, Air France, 24. - 27. februar.
 8. U raskoraku smo tri nedelje, ja idem za Limu 23. marta, vracam se iz Sao Paula 8.maja. Prvo cu na sever do Cacapojasa zbog Gokta vodopada, pa za Huaraz i onda nazad preko Lime za Nasku, Arekipu, Kusko, Titikaku ... Boliviju ... Cile ...
 9. Putnici - forumaši, ako znate nekog ko je za južnoamericku avanturu, molim prosledite informaciju.
 10. 23. III Beograd - Amsterdam - Lima / 8.V Sao Paulo - Pariz - Beograd (9.V), 48 dana, Air France ponovljena promocija jos nedelju dana.
 11. Evo i Qatar Airways, promotivne cene do 14. XI 2016. http://www.aviatica.rs/qatar-airways-pronadite-svoj-raj/
 12. Ideja bi bila da se ide redosledom kao u naslovu. Sad, moguca su pomeranja, moze i Brazil da upadne - sve zavisi od avionske karte. Polazak iz Spanije ili Italije, pretpostavljam da manje-vise si informisan(a), kao i o cenama leta do kontinenta. Boravak otprilike 45 dana, od Srbija/Juzna Amerika/Srbija. Hosteli, mozda kaucsurfing.
 13. Ne bih išao do Brazila u ovoj turi.
 14. Ćao, Izvini što kasnim sa odgovorom. Ja ne mogu pre poslednjeg kvartala tekuće, što znači posle tvog septembra, a nadam se da će realizacija biti do polovine 2017. Oslonio bi' se na Slobinu, Tonijevu i Nikolinu avanturu koja ti je, pretpostavljam poznata, tako da ne treba link . Pročitao sam putopis u štampanom izdanju i hvala Slobi na trudu. Ako ti iskrsne persona za južnoameričko "švrljanje" - tu sam.