Followers 0

Peru, Bolivija, Čile, Argentina

12 posts in this topic

Poštovanje, ljudi!

Namera mi je da obidjem ove četiri zemlje, pa da pokušamo da se pronadjemo i organizujemo.

E, ćao! :smile:

Ja imam neku kartu za taj kontitent za 31. avgust i ništa živo nisam isplanirala, osim da švrljam tuda septembra 

Kad si ti mislio?

Ćao,

Izvini što kasnim sa odgovorom. Ja ne mogu pre poslednjeg kvartala tekuće, što znači posle tvog septembra, a nadam se da će realizacija biti do polovine 2017. Oslonio bi' se na Slobinu, Tonijevu i Nikolinu avanturu koja ti je, pretpostavljam poznata, tako da ne treba link :wink:. Pročitao sam putopis u štampanom izdanju i hvala Slobi na trudu. Ako ti iskrsne persona za južnoameričko "švrljanje" - tu sam.

On 10/15/2016 at 8:06 PM, istok said:

Polazak bi bio u aprilu 2017.

Imas li neki plan za sada, i info o troskovima...

Ideja bi bila da se ide redosledom kao u naslovu. Sad, moguca su pomeranja, moze i Brazil da upadne - sve zavisi od avionske karte. Polazak iz Spanije ili Italije, pretpostavljam da manje-vise si informisan(a), kao i o cenama leta do kontinenta. Boravak otprilike 45 dana, od Srbija/Juzna Amerika/Srbija. Hosteli, mozda kaucsurfing.

23. III Beograd - Amsterdam - Lima / 8.V Sao Paulo - Pariz - Beograd (9.V), 48 dana, Air France ponovljena promocija jos nedelju dana.

Putnici - forumaši, ako znate nekog ko je za južnoamericku avanturu, molim prosledite informaciju.

Ja sam u Peru+Bolivia od 14.aprila do 6.maja. 

Jos nisam fiksirala putanju, ali verovatno iz Lime spustanje do Arequipe, pa preko Titicaca jezera do Bolivije, pa Uyuni i nazad za Cusco da se obidje MP. Povratak iz Lime.

Takodje sam backpacker, ali popustam sa godinama :smile:  

Trazim drustvo pa ako je neko zainteresovan da se pridruzi, slobodno se javite :smile: 

On 1/30/2017 at 10:22 PM, lutalica said:

Ja sam u Peru+Bolivia od 14.aprila do 6.maja. 

Jos nisam fiksirala putanju, ali verovatno iz Lime spustanje do Arequipe, pa preko Titicaca jezera do Bolivije, pa Uyuni i nazad za Cusco da se obidje MP. Povratak iz Lime.

Takodje sam backpacker, ali popustam sa godinama :smile:  

Trazim drustvo pa ako je neko zainteresovan da se pridruzi, slobodno se javite :smile: 

U raskoraku smo tri nedelje, ja idem za Limu 23. marta, vracam  se iz Sao Paula 8.maja. Prvo cu na sever do Cacapojasa zbog Gokta vodopada, pa za Huaraz i onda nazad preko Lime za Nasku, Arekipu, Kusko, Titikaku ... Boliviju ... Cile ...