Steelers

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Steelers

 • Rank
  putnik-pripravnik
 • Birthday 12/10/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Da da u pravu si, vidis kakva sve bagra baulja po Evropi, a ja sam jos na 0.
 2. I koliko meni treba para da stignem iz Nisa do tog Temisvara?
 3. Pa evo posto pdf sa Windjetom meni ne radi. Imate taj famozni Nis - Forli 60E kad ubodete, zavisi od datuma, a ako ne ubodete onda je 100E. A posle iz Bolonje gde vam volja.
 4. Eh, da one more question; kakva je situacija ako se zakasni na let, postoji li mogucnost promene rezervacije i koliko to kosta? To nisam nasao nigde na sajtu.
 5. moja greska u pitanju je Visa Virtuon, nje nema na spisku, na njihovom sajtu. Jaoj ne znam, ali se najbrze dobija u Rajfajzen banci. Ali u banci su rekli da proverimo moze li ona?
 6. moja greska u pitanju je Visa Virtuon, nje nema na spisku, na njihovom sajtu.
 7. Primaju li oni Visa Electron karticu, nisam je video u ponudi na sajtu?
 8. Pozz, evo ga ponovo Mr. Problematicni, sa novim pitanjem. Ako avionom putujemo iz tacke A (Srbija) u tacku B (Italija) i onda tamo presedamo (ne na istom aerodromu) u avion koji leti do tacke C (Malta), koliko putam nam carinici EU lupaju u pasos?
 9. Siguran sam da vi putnici mozda i znate za ovu mogucnost ali meni je i dalje fascinantno. http://www.jutarnji.hr/lutam-aerodromom--sve-mi-placaju--tu-sam-vec-danima--i-ne-mogu-se-prisiliti-da-odem---/875944/?pageNumber=1#page_1
 10. A ima li neko iskustvo sa ulaskom u neku od luka? Kakve je tamo kontrola?
 11. Steelers

  Kuba

  Јели истина да им здравствени систем тако јак?
 12. Jaoj, bas sam hteo u Brazil na Svetsko.
 13. Ја сам ''црвендаћа'' извадио још у августу 2008.г. значи скоро на почетку, и било је неке пристојне гужве, међутим ово сад је катастрофа.