OompaLoompa

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About OompaLoompa

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://news.sky.com/story/covid-19-mexico-underreported-coronavirus-deaths-by-60-toll-now-stands-at-321-000-12259410 jes vala, odlične su te maske i prskanja @bam-bam
 2. Aha, ok. Super što si našao posao u Daliju, mislim da tamo nema baš puno ponuda. Jeste, Yunnan je čist. Samo sam htio da upozorim da to da je zagađenje veće u velikim gradovima često mit. Većina proizvodnje i tvornica je maknuta iz većih gradova u periferije i manja mjesta, tako da na kraju nema nikakve razlike. Znači čisto ovisi o provinciji i gdje si. A tu priču najčešće prodaju agenti i škole pošto naravno da više ljudi želi u velike gradove.
 3. Može li se znati koji grad? Ili barem koja provincija. I gdje si bio prije.
 4. Ovo mi nije jasno, izgleda kao produžetak mjera od prije, ali Srbi su ladno ulazili u Italiju ranije sa turističkom rezervacijom ili su rekli da idu raditi tamo, često bez ikakve potvrde su puštani. Navodno se ulazilo i u Njemačku i Austriju na slične načine, ali za ove dvije znam reko rekla-kazala, pa ne želim širiti potencijalne info. Za ITA znam od prijatelja i rodbine.
 5. Planiram u 6. negdje na Mediteran/Balkan, recimo na 2 tjedna. Grčka, Italija, Portugal, Bugarska, CG ili Francuska. Ovisi o granicama, transportu, dogovoru... Bilo bi fino negdje uz/blizu mora, ali me ne zanima izležavanje na plaži, više klasično putovanje, razgledanje i sl. Netko od 20-40 god, spol nebitan. Nisam za stopiranje (osim eventualno na kraće staze), a ni za hotele neki srednji budžet. Ako je netko zainteresiran, javite se. Pozdrav!
 6. Pa oni su ciljano ubili hostovanje u malim mjestima i fokusirali se na velike radi profita. Znači prije je bila mapa gdje si mogao izabrati koje god hoćeš selo i naći nekog tamo, a danas ti ne ponudi u tražilici ne samo sela, nego npr. nemaju Kefaloniju otok ponuđenu, bilo je još tako nekih značajnijih lokacija, ali sad se ne mgu sjetiti. Kako su maknuli puno manjih mjesta, tako su hostovi bili prisiljeni staviti lokaciju nekih najbližih gradova ili cijelih okruga kao svoju. A kad tražiš hostove u nekom selu ili manjem mjestu, oni ti izlistaju sve hostove u okolini što uključuje veća mjesta i