Djape

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Djape

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ono sto i sam znas, to je kisna sezona.. Sve ostalo ti niko ne moze reci. Pogotovo poslednjih godina nista vise nije isto sa klimom nigde pa ni na Tajlandu. Bice vlazno ali na to cete se vec navici, pogo tovo na ostrvu Zelim ti svakako sto vise sunca
 2. @anchiky... kupovina karata preko neta je povoljnija od predstavnistva. Evo npr. imas Lufthansu BEG- JFK 17.08 do 31.08 za 1.053usd ili ti 739eur.
 3. @мверуовић, imas Deltu za 709eur, slicno KLM i Air France... lufthansa 750eur za BEG-NYC, sve zavisi od perioda u kom zelis da putujes...
 4. Ako neko planira za Thailand, karta sa Lufthansom i Austrianom iz BEG do BKK je 620eur!
 5. @anchiky, imas kod Lufthanse iz BEG ispod 200eur...sve zavisi kada planiras da putujes...nasao sam kartu za 195 sledeceg meseca.
 6. Molim te, ako cujes neku novost vezanu za Thai vize, javi nam
 7. Ehhh da... sad videh na sajtu Thai Min. inostranih poslova da su besplatne vize trajale do marta... Nadam se da ce do oktobra opet da me obraduju sa besplatnim vizama.
 8. Kupio povratnu kartu BEG-VIE-BKK za 636eur Austrian
 9. @bam-bam, koliko je kostala tvoja multi viza? Ja idem u oktobru, planiram tri ulaska u mesec dana. Prosli put, 2009 dobih gratis vizu.
 10. U pitanju su Emirati i Tajland.
 11. Koje su cene za osiguranje do mesec dana van Evrope (Azija je u pitanju)
 12. Nadoknada agencija u Beogradu za dobijanje Tajlandske vize je 30eur. (podsecam, odlukom Tajlandske Vlade vize su besplatne do 4.juna 2009.)
 13. Jes, jes, sve kapiram... Viza se vadi, taksa privremeno ukunuta
 14. Zanimljivo. Moram da se raspitam"zvanicno", da me ne iznenade na aerodromu...