iguman

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

  Never

About iguman

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. ukoliko platim za 1 torbu za check in- mogu da ponesem do 32 kg, bez ekstra placanja. Da li sam pravilno razumeo?pozz
 2. Krajem septembra WIZZ otvara novu liniju BUDIMPESTA-MOSKVA(Vnukovo) )) moze da e nadje i ispod 100 e povratna
 3. Putovao sam ja u nekoliko navrata uglavnom za Moskvu. Iskustva su pozitivna. Uvek sam pronalazio karte za Moskvu ispod 200 evra istina sa 1 presedanjem pa i u glavnoj sezoni.
 4. Ja sam putovao sa megabus pre par godina i cena im je povratne karte 20-30 funti i potrebno ti je oko 9-10 sati putovanja. Probaj i nationalexpress krece sa Viktorije mislim da su im cene nesto vece od megabus i da malo duze putuje, ali sve zavisi od datuma.
 5. nigde ne vidim informaciju da li se Pegasus plus placa? Ili je potpuno besplatno?
 6. Da li neko ima iskustva sa kupovinom laptopa, i da se u povratku izvadi i stavi na sedishte ili u krilo kao da je tvoj od ranije,,, naravno, da se ambalaza baci u kantu na granici nakon madjarskog punta kad se dobije pecat zbog povrata.. Da li carnici tada smaraju sto nismo na izlasku iz zemlje prijavili to da iznosimo, navodno nash stari laptop? somi-bre vremena kada se laptop morao prijaviti na granici su odavno prosla, tako da ukoliko ti je laptop u torbi niko ti ga nece ni gledati ali ako je zapakovan u originalnoj kutiji verovatno ces morati da platis carinu.
 7. Imam Wizz racun namenjen onima koji cesce putuju gde sam dopunio racun sa 500 evra. Clanstvo u Xclusive klubu mi istice 01.03.2013 godine, a ostalo mi je oko 150 evra na ovom racunu. Da li ukoliko ne iskoristim ovaj novac on propada ili mogu da ga prenesem u naredni period, da li mogu da kupim kartu u roku, a da otputujem kasnije ? ukoliko ste imali iskustva sa ovim racunom molim vas da me posavetujete.
 8. Vrsac - Temisvar aerodrum 03.oktobar sreda Temisvar- Vrsac 05. oktobar petak imamo 2 mesta ukoliko je neko zainteresovan
 9. Из којег града си летео за Москву? Iz Beograda sa jednim presedanjem obicno Bec ili Minhen
 10. Nekoliko puta sam kupovao karte preko eDreams-a za letove na destinacije gde ne leti low-cost (npr. Moskva) i uvek mi je karta bila povoljnija od konkurencije, a prokazace vam mnogo varijanti i mogucnosti, obicno sa presedanjem. Nekoliko puta sam leteo za Moskvu i nikad nisam povratnu kartu platio preko 200 evra.Ne secam se provizije ali moguce da je do 10 evra, ali sve vam to pokaze pri bukiranju. Sigurno da ukoliko idete negde gde vec lete low-cost eDreams nije mozda bas najbolje resenje.
 11. Supruga i ja putujemo automobilom za Kusadasi pocetkom jula verovatno 2. jula imamo dva mesta ukoliko neko ide u tom pravcu, vracamo se za oko 13.jula. Sve kombinacije dolaze u obzir (putovanje u jednom pravcu ili povratno) Ima li zainteresovanih?
 12. Supruga mi je drzavljanka Ruske federacije a u Srbiji ima boravak na osnovu braka. Imate li iskustva u dobijanju sengen vize i postoji li neka zemlja koja daje mozda multi vizu ili vizu na malo duzi period ( npr. duze nego 10 dana) da ne bi morali za svako putovanje da vadimo vizu. (turisticku vizu) unapred zahvalan
 13. trebalo bi da mi dodje prijatelj peruanac na svadbu krajem oktobra. Za njih je zaduzena nasa ambasada u Argentini tako da sve mora da ide preko njih