Followers 0

Wizz Xclusive Club?

226 posts in this topic

Wizz Xclusive Club

imali neko ikakva iskustva sa ovim, jeli neko skoro koristio ovu uslugu, podelite sa nama  koji  planiramo da se uclanimo u club, vasa zapazanja......thnx

Vrlo je prosto.

Kad gledas cene pise ti regularna cena i cena za clanove Wizz Xclusive Club-a.

Preracunas se da li ti odgovara da se uclanis ili ne ....

Ja sam se učlanio na promociji, kada je bilo 10 evra, i već mi se višestruko isplatilo. Nema neke mudrosti, tih 30 evra koliko je sada učlanjenje ćeš isplatiti kroz 3-4 leta ako ne i brže, pa ti razmisli koliko letiš i da li ti se isplati.

po mojoj racunici, isplati mi se vec posle prvog leta sa  decom i suprugom.  :)

dakle,  nakon uclanjenja dobije se  pass za logovanje  i onda se placaju donje cene  koje su i navedene na sajtu, ili...? 

odlucio, ;) uclanio se! :)

svremena na vreme vidim da imaju promociju upravo za clanove cluba...

pozzz svima

po mojoj racunici, isplati mi se vec posle prvog leta sa  decom i suprugom.  :)

:spot:

tako je. postoji i popust za ostale clanove ekipe koji putuju sa clanom wizz kluba.

Javite ako opet bude neka promocija za ovo :-[ Ko je kupio za 10evra je stvarno dobro profitirao clap

kupila 30.03. a danas mi stigao racun :)

Inace, kupili 15tak kom....

Da li mogu sa mojom karticom da kupim nekom WIZZ Xclusive? Da li onda on moze sa svog naloga, da kupuje karticom sa mojim podacima?

Verovatno su i ostali članovi dobili obaveštenje mailom ali ipak da ponovim: sutra 23.06.  popust  20% na sve letove, samo za članove Wizz Xclusive Club-a!

Mislim da su dobili inspiraciju od domaćih privrednika koji drže prodajne objekte odeće i obuće :D Znate ono kada izlozi osvanu sa "senzacionalnim popustima", a vi uđete unutra i provalite da su cene ustvari iste kao, npr., mesec dana ranije...

E a jel ste dobili svi to obavestenje na mail, mislim svi vi koji ste clanovi?  :? Ja sam isto ali nisam dobila nikakov mail o popustima ;)

Ivana, idi na stranicu gde se nalaze podaci o tebi, pa stikliraj tu opciju.

Ok, thanks... sad sam se setila da je bila opcija, ali nisam htela da me zatrpavaju nekim ponudama ali izgleda ipak bolje da se stiklira  :-[

Pitanjce u vezi Exclusiva, verovatno cu dobiti odgovor ovde brze nego da saljem mejl wizz-u  klanj::

Naime, jasno mi je da ja, kao clan kluba, moram da budem na istoj rezervaciji sa ostalim saputnicima da bi svi dobili popust. Ali nigde ne pise da li moram da budem fizicki prisutan u avionu? Kupio sam tri povratne karte za Brisel (ja i jos dvoje clanova porodice) ali mi je nesto iskrslo i ne znam hocu li moci da putujem tada. Da li ce ostalih dvoje putnika moci da putuju bez mene?

Nisam siguran, evo informacije sa sajta !!!!!!!

Важне информације:

Тарифе Wizz Xclusive Club важе за сапутнике само у случају да је члан Клуба један од путника у оквиру резервације. Ако члан не путује у оквиру исте резервације, снижене тарифе неће бити доступне осталим путницима. Број места по назначеној цени Wizz Xclusive Club зависи од расположивости.

Ako su kupili karte po tim cenama znaci da su im dostupne.

Verovatno ni ne moraju svi da se cekiraju zajedno !!