Dacia

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Dacia

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Aуу ал ће следеће лето да падну цене аранжмана за Грчку...
 2. Нисам из Борче. Па вероватно су сви Срби сликали, ми смо то исфоткали баш из разлога јер смо се изненадили и то је једини проблем који смо приметили. Мада опет ко зна јел због таблица или због неке рибе
 3. Ja сам ишао 4 године од 2006. до 2009. са својим колима и то чак некад и ближе Струги. Другари јуче дошли са колима. Нема ти тамо никаквих проблема.
 4. Svaki park and ride ima tu cenu od 3e dnevno, samo nadji onaj koji najbolje metroom povezuje tvoj hotel i garažu.
 5. Баш ми се допада нов сајт али календар при избору карата је био врхунски, штета што су избацили. Плус, кад су већ радили нов сајт могли су мапу мало да увећају јер имају сад много више градова него пре пар година а мапа исте величине.
 6. Кад планираш да идеш? Води рачуна да је почетком јуна у Вроцлаву смештена једна група ЕП у фудбалу. Цене су у складу са тим
 7. То јесте, са тим парама можеш 10 дана на море и то комотно. Не знам, толико дана је много за Беч чак и са посетом Пандорфу или горе у чешку у онај аутлет.
 8. Ако човек хоће да ужива и да се не јебава по хостелима и уличној храни, ова цена је одлична. Ја би ту само видео јел може јефтиније а да се не добијају ове карте, јер питање је јел има поенте улазити у све.
 9. С обзиром да је пун пансион у ок хотелу цена је сасвим ок. Једино што ја не би знао шта да радим 6 дана у Бечу...
 10. Autobus 401, karta je 3e, kupuješ na automatu na stanici. Kad izađeš sa aerodroma samo piči desno, pitaj nekog, tu je odmah stanica. Bus te vozi do železničke tako da tu odmah hvataš voz.
 11. Ал опет зависи од аеродрома. На Сурчину можеш комотно и са њом. Барем сам виђао жене у тој комбинацији.
 12. Пошто сам ја покренуо ову причу чисто мало објашњење. Ја сам сад први пут ишао са апаратом у торбици око врата плус ручни пртљаг. На Тесли ме нико није ни погледао али ми је ортак скренуо пажњу у повратку у Ајндховену. Успем некако да ставим апарат у ручни, добијем мало на тежини али прођем са 10,7кг. Међутим све оне са таквим торбицама су враћали било да су фотоапарати или обичне торбице за личне ствари.
 13. Verovatno je to već neko napisao ovde, ali evo ja sad stigoh pa da ponovim. Rigorozna kontrola za kilažu ručnog prtljaga u ajndhovenu. Toleriše se do 10,99kg. Dimenzije sad nisu merili, ali su vraćali one koji su imali i neku torbicu malu uz sebe, tipa pederuše, fotoaprate.