Posted July 11, 2012 Pozdrav drustvo... Potrebna mi je pomoc.. U avgustu planiram ostati 5 dana u becu - putujem kolima, pa sam u malom problemu sa parkiranjem auta, jer hotel nema svoj parking naime, na netu sam nasao da imaju neke garaze "park and ride" za 3eu po danu,, posao na sajt http://www.parkeninwien.at/en/garage-3-285.html medjutim tu cijenu ja ne mogu naci ili ja ne vidim dobro! mozda oni ne dozvoljavaju parking na dan? hotel mi se nalazi u Hütteldorfer Straße 79, 15. Rudolfsheim-Fünfh., 1150 Beč, Hotel LUCIA da li mi mozete preporuciti neki parking u blizini, tj. garazu pristojne cijene? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2012 Svaki park and ride ima tu cenu od 3e dnevno, samo nadji onaj koji najbolje metroom povezuje tvoj hotel i garažu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2012 Dobro si povezan sa metro treba ce malo peske ali nije problem 10-15 min peske koliko se secam taj kraj nije pod nekom zonom pa auto parkiraj slobodno gde hoces nece mu nista biti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites