Posted August 1, 2012 Pozdrav, Pitanje je u naslovu teme: koliko je po vašem mišljenju, trenutno, bezbedno ići do Ohrida i boraviti tamo sa kolima sa srpskim tablicama? Neko ko je skoro bio, zanimala bi me njegova/njena iskustva o bezbednosti srpskih gradjana na Ohridu, a to sve u svetlu skorašnjih tenzija i ubistava izmedju albanskog i makedonskog stanovnistva ? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2012 Evo ja idem danas, vraćam se u ponedeljak, pa ću ti reći kako je bilo.. Generalno, mislim da ne bi trebalo da bude problema, Ohrid je pun Beograđana u ovo doba godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2012 Ja сам ишао 4 године од 2006. до 2009. са својим колима и то чак некад и ближе Струги. Другари јуче дошли са колима. Нема ти тамо никаквих проблема. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2012 Pozdrav, Pitanje je u naslovu teme: koliko je po vašem mišljenju, trenutno, bezbedno ići do Ohrida i boraviti tamo sa kolima sa srpskim tablicama? Neko ko je skoro bio, zanimala bi me njegova/njena iskustva o bezbednosti srpskih gradjana na Ohridu, a to sve u svetlu skorašnjih tenzija i ubistava izmedju albanskog i makedonskog stanovnistva ? Hvala. Vratio se pre par dana iz Ohrida, kola su ti tamo bezbednija nego u Srbiji, gde god da sam ih ostavljao nije bilo problema, inace tenzija u Ohridu nema, Makedonci super domacini, cene nize nego u Srbiji u restoranima, nemojte da nosite hranu... Savrseno mesto za odmor, jer je visoko i imas ruzu vetrova... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2012 Savrseno mesto za odmor, jer je visoko i imas ruzu vetrova... Ruzu vetrova ima apsolutno svaka tacka na kugli zemaljskoj Ruza vetrova predstavlja graficki prikaz brzine i pravca vetra za odredjenu tacku na Zemljinoj povrsini, u odredjenom periodu vremena(dan, mesec, godina, decenija...). Izvinjavam se na off-topicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2012 Ljudi se bez veze plase, ja sam iz Ohrida isla za Korcu u Albaniji jos 2010-e, nikavih problema nigde nema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2012 Ljudi se bez veze plase, ja sam iz Ohrida isla za Korcu u Albaniji jos 2010-e, nikavih problema nigde nema. Sa BG tablicama? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2012 Претходне три године увек свратим до Охрида када идем на море и никаквих ту проблема нема. На Охриду ама-баш не може ништа да се деси, јер су махом Македонци, док успут кроз етничка албанска насеља (тј. магистрала поред њих) апсолутно нема проблема. Стајао сам на пумпама успут, питао неке глупости итд... ма каки. Приде смо случајно колима улетели у албанску свадбу ) Ко кавге не тражи не мож је ни добити - дође закључак овог горенаведеног писанија. Седи и вози, провери уље и воду, кочнице и те форе. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2012 Ljudi se bez veze plase, ja sam iz Ohrida isla za Korcu u Albaniji jos 2010-e, nikavih problema nigde nema. Sa BG tablicama? Ne, nisam isla sa Bg tablicama, ali nisam cula da je iko ko je isao imao problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Hvala svima na odgovorima @daxy : Evo ja idem danas, vraćam se u ponedeljak, pa ću ti reći kako je bilo.. Generalno, mislim da ne bi trebalo da bude problema, Ohrid je pun Beograđana u ovo doba godine daxy, kako je bilo ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Mi stigli pre pola sata. Ne videh nikakve probleme, cak ni potencijalne. Naprotiv... gde god da stanes sit se ispricas sa bracom Makedoncima i Siptarima. Sve navedeno u prethodnim postovima stoji. Povoljno, lepo i opusteno.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Hvala svima na odgovorima @daxy : Evo ja idem danas, vraćam se u ponedeljak, pa ću ti reći kako je bilo.. Generalno, mislim da ne bi trebalo da bude problema, Ohrid je pun Beograđana u ovo doba godine daxy, kako je bilo ? Vratio sam se, i kao i prošli put, jako lepo je bilo, bez ikakvih problema! Iskreno toliko mi se svidelo da bih pre u Ohrid nego u CG ili Grčku.. Sa kolima definitivno nije bilo nigde problema, ni ogrebotine Nije bilo ni nekih kosih pogleda iako smo išli u šiptarski restoran u Strugi recimo.. sve normalno.. ska probljem... naručiš kafu posle večere i onda znaju da si "njihov" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Ohrid je odlicno mesto, bio sam dva puta, sve preporuke. Prvi put kad sam bio u gradu odmah pored jezera video sam automobil beogradske regitracije kome je auto-lakom bio nacrtan k***c na haubi. NAravno to ne znaci nista, ali cisto da prijavim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Ohrid je odlicno mesto, bio sam dva puta, sve preporuke. Prvi put kad sam bio u gradu odmah pored jezera video sam automobil beogradske regitracije kome je auto-lakom bio nacrtan k***c na haubi. NAravno to ne znaci nista, ali cisto da prijavim. 2007. година је у питању. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Ladno, mislim da je to to, posto sam i ja bio 2007. Da ti nisi iz Borce mozda? Neki lik sto je bio sa nama tad kad smo to videli iz Borce je isto slikao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Нисам из Борче. Па вероватно су сви Срби сликали, ми смо то исфоткали баш из разлога јер смо се изненадили и то је једини проблем који смо приметили. Мада опет ко зна јел због таблица или због неке рибе Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Ама људи, нема никаквих проблема на Охриду. Кога занима више о Охриду Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2013 Svi ljudi koji imaju ma kakav zent od dolaženja u Ohrid, zaista nemaju razloga za to. Tenzije u MK postoje ali one su na severozapadu, Tetovo i Gostivar, i zaista nikada nikakvih problema nije bilo u tom delu MK. Tako da navali narode. P.S. taj incident sa haubom će se češće desiti u Beogradu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2013 Ja sam isao proslog leta sa NS tablicama i bilo je sjajno. Makedonci vole Srbe za razliku od Grka koje ne podnose, i vise su ugrozena njihova kola nego nasa...a da ne pricam koliko je Ohrid lep i koliko je jeftin. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites