svetlanalane

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

About svetlanalane

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Kraljevo
 1. Koliko je sigurna agencija Safe cruise ? Da li je neko imao iskustva sa njom i kakva su? Vidim da zapošljavaju i radnike (konobare, bariste. kuvare, pekare...) u restoranima u Abu Dabiju i da nude plaćen stan, hranu i radnu vizu. Međutim kad stigne ugovor (videla lično), onda se ispostavi da ti uslovi koje početno nude na sajtu: "za rad u caffe-restoranu u Abu Dhabi. Fiksna plata 400$ + baksis. Placeni smestaj, hrana i radna dozvola" i nisu tako povoljni. Naime u ugovoru piše da je plata bruto oko 600€ a od toga 300 ide na stan, oko 50 na prevoz i još 50 za ne znam koje stvari, tako da čoveku
 2. Da li se pri prevozu trajektom posebno naplaćuje za automobil i za svakog putnika ponaosob, ili je prevoz putnika uključen u cenu za automobil? Konkretno, zanima me prevoz od Drvenika do Sućuraja. Cena za auto je 108 kuna a za osobu 16 kuna što bi za dve osobe i kola u oba pravca iznelo 280 kuna tj. oko 40 evra. Po mom mišljenju je to dosta skupo. Molim objašnjenje ako neko zna ove informacije.
 3. Veliki šator sa predsobljem. nadstrešnicom i sobom za spavanje za 4 osobe koja se može pregradom podeliti na dva dela. Sobni deo urađen iz jednog dela, ima plastični pod, zaštićeno od ulaska buba, komaraca... Šator ima dve futrole od čega jedna služi za platneni deo šatora a druga za šipke. Prodajem povoljno.
 4. Da li je obavezno sedište za dete u kolima kroz Rumuniju? Moj auto nema pojaseve za zadnja sedišta. Ako je obavezno, onda moram da odustanem od putovanja kolima i moram Geom.
 5. Šta je sve vredno videti u Temišvaru za boravak od dva dana? Mene interesuje još i kada se putuje kolima, da li je za decu obavezno dečje sedište ili ne? Na mojim kolima nema pojaseva za zadnja sedišta pa se dečja sedišta ne mogu ni montirati.
 6. Vidim da su svi ovi postovi dosta stari. Da li još uvek treba viza za Tursku?
 7. Ja putujem svojim kolima u Temišvar 23. juna. Let mi je u 15.35 (uzgred koja je vrmenska zona u Rumuniji?) i mogu da ponudim dva mesta za prevoz tog dana u toku prepodneva. Ako je neko zainteresovan, neka se javi na PM.
 8. Da li neko zna koliko košta gas (LPG) u Rumuniji i da li ga ima na svim pumpama?
 9. Meni je potreban parking na Temišvarskom aerodromu od 23. juna oko podne do 30. juna po podne. Koliko sam videla, za nedelju dana parkiranje bi koštalo 150leia (35€). Raspoližena sam da učestvujem u ceni neke pretplatne karte i da iskoristim povoljnost makar i malo jeftinijeg parkiranja za taj period.