SINGAPURCANAC

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About SINGAPURCANAC

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ne racunajuci Barsu, gde uvek pada kisa , ostalo su prva liga mesta. Malo mi raspored deluje nabijeno i previse cete videti u tom periodu. Al 12 sati u Valensiji je stvarno premalo,i nisam siguran da možete spavati na terminalu. Proverite to. Imate lepog smestaja po gradu ostanite bar jednu noc, da doživite Rusafu noću.
 2. Ili, recimo puno džentlmeskije,sa malo manje drndanja,i uz garantovanu konekciju ,i ne manje bitno pet sekundi traganja : Lufthanza iz Beograda 13.07 poletanje 0615 -preko FRA u Porto sletanje 1145 povratak 20.07.1235 sletanje u BEG 2340 28000 din maksimalna korisnost slobodnog vremena za par (ako ) evrića više. a verujem da bi se moglo naci i jeftinijih dana kako za Porto tako i za Lisabon, ali ovo je bio zadatak na fiksirane datume. (da bi se moglo uporediti )
 3. Kao prvo pohvalio bih ideju, sa putničkom školom, a naročito odabir zemlje i grada. Za razliku od nekih prethodnih ovaj put stvarno iskorak ka boljem. Naći ću načina da dam svoj doprinos. ali, 14.08 ( i slovima četrnaestog osmog ) biće održano predavanje o jeftinom putovanju???? Skoro se nisam bolje nasmejao ranim jutrom. Otprilike kao da osmog marta na skupu feministkinja pričate priču kako su kod naših starih radili samo muževi i jedna plata bila dovoljna, a od kada su žene postale ravnopravne i rade, dve plate nisu dovoljne.
 4. 20 sekundi pretrage, polazak 01.06 povratak 07.06 lufthansa/swiss pet polazakla dnevno, nažalost ne iz Budimpešte i temišvara, nego iz Beograda 20 000-tak dinara najniza cena što na uvodi pri kursu od 122 u red veličina gorepomenutih,prepametnih budimpeštanskih kombiancija. verujem da ima datuma i kombinacija na istom sajtu i niže cene ( negde oko 18000 bi se moglo bocnuti-adekvatnim pristupom ) Alitalija, bez ikakve provere, potpoisujem da za iste li slične datume daje slične ili niže cene.
 5. evo npr, nije proslo puno od kada smo spomenuli.... predlog za 120eura, cak i da preskocim pitanje kako da ulovim go tacno u te dane 5 meseci unapred, ono sto meni upada u oci i zulja me, sletanje u Karslrue 1615 poletanje 1710 - razlicitim kompanijama - citaj ne cekaju ako zakasnis- a dodamo li tome podizanje i predaju torbe, uffff da prevedem do kraja, osim ovih 120 $ na pocetku treba ostaviti na kartici jos nesto para ako se promasi konekcija za novu konekciju i/ili novi smestaj itd.... nekako mi za ukus preblizu izgleda svaka kombinacija ispod 2 sata konekcije ako su nepovezane karte.
 6. to nije nikad bio problem, za one koji hoce da uce.
 7. @awinaken, o tome i pricam, to znanje da moze nesto za neke jako male pare, manje vis enije prenosivo znanje i sposobnost. Milion faktora utice, i ako ne znas sta trazis i nacin kako to da uradis, to sto neko drugi zna vrlo je upitno da li ti moze valjati. e zato sam rekao, ko nije na per tu ( poceo da ucim francuski,ne zamerite ) sa aviokartama, dvesta eura nek pripremi za put do neke evropske prestonice ( polazak od kuce se racuna- u ovom konkretnom slucaju zadatak sam postavio na Depsotovac i/ili Cajnice da ukazem na cinjenicu da svet nije samo Beograd ( niti ce ikad biti ) i da dam sliko
 8. supozicijia, sedis kuci u Despotovcu,ili Cajnicu RS. nisi zaposlen u turistickoj agenciji niti u avio industriji. Jave ti da je legla 14 plata. Imas pet dana slobodno. Cetvrtak na utorak. da cujem kafu u Lisabonu,za manje od dvesta eura, ako nisi jedan od nas ( vazduhoplovnih profesionalaca ) ili jedan od turistickih talibana. eto bas me interesuje.
 9. ljudi, da uprostimo, za nekog ko nije zaludjen za cenama aviokarata, ne parti tokove, nije u poslu, itd itd suludo je objasnjavati da ima do Lisabona za 15 eura, to je jednostavno neupotrebljiva opcija za vecinu. Da moze, mogu ja, ,moze jos neko sa ovog foruma, ali za vecinu ( svi ostali koji i jesu ciljna grupa aviokopanija) 200 eura po evropi je minimum koji realno mozete ostvariti. (milsi se da sedis kuci u Srbiji i pokusas da stignes do neke evropske prestonice-narocito se odnosi na Iberijsko polustrvo ) i ne sumnjam da ce turisticki talibani sad da skoce na mene.
 10. jel neko od clanova foruma zivi tamo ? hvala
 11. Da li neko ko je skoro bio moze da potvrdi da li na novom aerodromu ima onih hotel kioska ( kao sto je bilo na Dong Muangu ) gde ima po sletanju da se uzmu hoteli u Bangkoku ,da biras da se cenkas i budu cene korektnije nego na internetu. Ili je to vec vreme proslo ? Isto i za Ko Samui. sleteti u Bankok pa tu napraviti kombinaciju ili odavde odmah to sredjivati??? hvala
 12. Izvini na glupavom pitanju da nije malo mnogo 260/270 eura do Palme ? 100-120 beg-rim ili mxp i odatle easy/ryan onako napamet 100 max. Ukupno 200-220 npr...... na dve karte 100-njak razlike,uz prihvatljivu dozu rizika. ?
 13. nenadjoh adekvatniji nacin da pitam. Tekstovi su dobri a i zivite tamo gde bih i ja voleo. Postujem . Ali zasto je bitno otici u Maroko, ako je tolika zavitlancija bila ili jos uvek jeste sa vizom?? Eto pitam Vas, cenim da ce bar odgovor biti zanimljiv i duhovit kao Vasi tekstovi. Zelim da razumem silu koja ljude tera da se mlate i ponizavaju po ambasadama , a nije stani- pani ,ako sam dobro razumeo ukupnu situaciju? ne kazem da cu ikad ovako ili onako ,samo ne razumem. unpred hvala.
 14. Kod visokih procenata popunjenosti kabine, a taj trend je dominantan u ovom trenutku , veoma ja mala mogucnost da postoje "silna" neprodata mesta. Cak i da imaju nece ti prodati ispod cene, jer onda ni drugi put neces hteti da platis puno vise. Te im je bolje i da te odbiju ili da odes kod konkurencije nego da ides za male pare. Ni kod konkurencije neces bolje proci. Opsti trend je takav. Ljudi vise putuju , avio prevoz je verovatno na vrhuncu a jedino sto se ne zna koliko ce trajati. Karte nisu nikad bile jeftinije a o dostupnosti pojedinih tacaka da ni ne diskutujemo.