altinjani

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

About altinjani

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vezano za devojku koja ima tajvanski pasoš, neka kontaktira našu Ambasadu u Tokiju, dobija vizu bez problema na adresu, sama zalepi i ide na put. Prošle godine je dolazila jedna tajvanka kod mene. Samo neka bude uporna sa Ambasadom,naši malo kasne i briga ih za sve.
 2. Molim da neko ispravi podatke vezano za vizu za Filipine, jer ovo sto stoji nema apsolutno nikakve veze. Mnogo je izmena. Posetiti sajt Ambasade Filipina u Beogradu, tj. Konzulat.
 3. Pozdrav svima! Da ne otvaram drugu temu, evo ovde ću napisati, pa neka prebaci ko je zadužen ako smatra da treba,elem, bejah u Pragu, leteo sam iz Bukurešta, iskustvo na imigracionom po sletanju u Prag, pitali su me razlog posete, koliko ostajem, hotel gde cu biti smešten, morao booking da pokažem i pod obavezno su mi tražili povratnu kartu. Čekala je ona ženska 5 minuta dok nisam našao u mejlovima i morao sam joj pokazati kartu. Nisam nikad to doživeo, naročito u EU da toliko traže. Ne znam razlog, prošlo je sve u redu.
 4. Pozdrav putnici! Evo,vratih se iz Seula,pa da malo kucnem. Kao što sam rekao,treba da se prijavi preko aplikacije, ili sajta, K-ETA,dobijete na email potvrdu, odštampate,meni su tražili to ovde na aerodromu prilikom čekiranja. Zatim,bilo bi dobro da se takođe prijavi preko sajta Korea Healt,ima da se popunjava dosta,dobijete na kraju barkod i to će mnogo da olakša,ubrza,ulazak. Ukoliko nemate,u avionu dobijete papire,a onda se ide pre imigracionog na poseban šalter, tako da oduzima vreme. Ovako, samo skenirate barkod,prođete. Minimalno zadržavanje.Seul,šta reći...fantastičan grad. Jesam očekiv
 5. Hvala! Za početak da kažem, našao sam kartu preko Istanbula,Turkish airlines, cena 740e. Mislim da je to sasvim dobra cena,s obzirom kako cene skaču, i koje su trenutno za Aziju. I još jedan podatak,mora se prijaviti preko aplikacije K-ETA,najkasnije 72h pred put,to je nešto tipa onog kartona što se nekad popunjavalo prilikom sletanja. Važi 2 godine i košta 7.5e.
 6. Hvala puno! Istraživao sam ovih dana,ima još vremena,taman da se dobro pripremim,verujem da će biti neverovatno iskustvo. Aziju zaista volim. Naravno, kucam kad se vratim,a ako ima jos neko nešto, mnogo bi značilo. Hvala još jednom!
 7. Pozdrav, ljudi! Idem za mesec dana u Seul. Da li je bio neko relativno skoro,preporuka, svaka informacija dobro dođe . Unapred zahvalan
 8. Kad sam sleteo u Maleziju,KL,niko ništa nije gledao. Izašao iz aviona,terminal isti, i uputio sam se ka gejtu za sledeći let,let za Bali. Na samom gejtu,kontrola i provera vize,pasoša. Kad sam krenuo u tunel,u samom tunelu,ulaz,bukvalno, stajalo je,mislim troje,nisu bili u uniformama,samo su imali oko vrata kartice sa imenom i prezimenom, videh, koliko se sećam,officer immigration ,police da im je pisalo,pa su ponovo sve gledali,i to svo troje,vrteli pasoš pod lampom,vizu gledali iz svih uglova,i pitali kuda,koliko ostajem itd. Moju devojku ništa nisu pitali,bila je uz mene.
 9. Mislim da je bio Malindo. BKK-KL,KL-Denpasar,ali,ovaj let od KL za Bali je isao za Australiju,
 10. Iz Bangkoka sam leteo,nije KLIA 2,skoro da sam siguran. Znam da sam u Ambasadi pitao,odneo sve karte,presedanja,smestaj,rekli treba,platio 700 din. i pokupio pasos u 15.30h.
 11. Leteo preko KL za Bali,treba viza,isti terminal,nisam prolazio kroz imigraciono,ali,na gate-u gledali vizu,i ulaz u tunel,pred avion. Vezane karte,2 leta.
 12. altinjani

  Kolumbija

  Pa i ja bih izasao,kad vec moze,koferi bi svakako ostali za sledeci let,samo ranac bih nosio. Tema za razmisljanje. A sta mi bam-bam preporucujes,cime do grada ici? Hvala na savetu
 13. altinjani

  Kolumbija

  Pozdrav ljudi,recite mi,sta raditi u Bogoti od 19h do 7h? Da li je bezbedno do grada izlaziti sa aerodroma,nesto ceprkam po avionima,pa ispada pauza od 19h do sledeceg leta koji je u 7h ujutru...hvala unapred
 14. Mozda pogledati sajt Ambasade...pise sve lepo,i video klip objasnjeno...