pyramid090

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

  Never

About pyramid090

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pa Zidani Most ti je odmah iza Zagreba,cim se predje granica sa Slovenijom,nije to toliko daleko,a to ti je pravac Zagreb-Maribor,zasto onda ne sesti u Zagrebu i nema potrebe da izlazis igde?U stvari nema potrebe ni da se ide u Ljubljanu jer to zaobilazis dosta,jedino ko ima visak para i vremena!
 2. To je fin prevoz,sta se zezati tksi do granice pa peske pa cekati sa druge strane,platis 4 evra,sedis i dodjes u Skadar,a za 7 evra dodjes u Tiranu iz Ulcinja!
 3. Nema direktan bus,vec mora da se ide do Zagreba,pa na voz ili druga varijanta do Ljubljane pa na voz ili bus!!
 4. Ja se ne bih usudio da krenem sa 100 eura i da budem 7 dana u Istanbulu!!Pa uvek moras da racunas nesto nepredvidjeno!!Ajde da si u drustvu sa nekim pa da mozes da se oslonis na pozajmicu ali ovako...brrrrr!
 5. Za Bec ima mesta povremeno kod mene u stanu ali najvise 2 osobe,ponesu neko vino i sl. pocastimo se 2-3 dana max. mogu da drzim goste,ali napominjem POVREMENO!
 6. SAMSEL Travel iz Albanije vrsi prevoz na liniji Ulcinj-Skadar ,iz Skadra svaki dan u 9h ujutro i 15h a iz Ulcinja u 6h ujutro i 13h,karta je 500 leka(Eur=4).ALBA TOUR ima minibus koji krece iz Tirane u 6h,u Skadru je u 9h,a u Ulcinju je u 10.30h.Popodne vozi veliki bus,iz Tirane polazi u 14h,u Skadru je u 16h,u Ulcinju je u 17.30h,cena karte je 7eura iz Tirane,4eura iz Skadra .
 7. Sta bi,jeste li se dogovorili u vezi ture?Mogao bi i neki minibus da ide da se pokupi vise putnika!
 8. Eurolines pass je povoljan za one koji hoce da putuju u tih 15 ili 30 dana,da obidju vise zemalja,onda je to OK!
 9. KOMERCIJALNA BANKA izdaje potvrde na bilo koji iznos,plati se samo provizija i NE ULAZU se nigde pare,vec zavisi koliki iznos vam trerba vi kazete a od toga zavisi i provizija,to je nekih 10evra nanpr. 2000 evra na potvrdi!!
 10. Pa da imam Kosovski ili Crnogorski pasos,znam da mi ne bi trebala viza za Ujedinjenu Albansku Kraljevinu!
 11. Imas voz ali iz Budimpeste a imas bus iz Bgd do Varsave!
 12. Ko voli da se muci za nekih 20e neka se muci itrpi,neka preseda i ceka,tako je to!
 13. Ja sam pitao za bus prevoz ili voz a ne sopstveni prevoz!A viza i jeste 10 eura nista to nisi ti njih presao da si platio jeftinije!
 14. Pa to sam i mislio,cekas da dodaju druge vagone,i novu lokomotivu i sedis oko sat vremena bezveze!
 15. Ima li kakav prevoz(bus,voz)iz Podgorice za Skadar ili Tiranu?