Followers 0

Vozom do Beca iz Novog Sada

8 posts in this topic

izvinjavam se ako je vec bila tema, interesuje me da li neko zna cenu iz ns-a do beca i  kad su polasci. hvala svima.

:comp: ......www.zeleznicesrbije.com...... povratna za 2.razed 70 eura, za 1. razred 105 eura. ovo kao i red voznje imas na sajtu zeleznice...

P.S. ove cene su za polazak iz Beograda,  oduzmi par eura za cenu od Novog Sada ili zovi pa pitaj, telefon isto imas na sajt......

Uh, mnogo je kume. Gastarbajterski busevi su dosta jeftniniji. Mislim da je povratna iz NS-a 40-ak ojra.

U cenu karte je ukljuceno: preslusavanje najnovijih hitova grand produkcije, pregledavanje prizemno-humoristickih serija iz iste radinosti i pasivno uzivanje u nikotinu. Ako nema vecih zastoja, putuje se 6-7 sati.

voz je skuplji od busa (pogotovo ako kupujes kartu u jednom pravcu, izadje te oko 55e, povratna je oko 70), ali je zgodno sto ima onaj nocni, oko 23h polazi iz novog sada i u becu je oko 9 ujutru, ako nema kasnjenja. sa pauzom od nepunih sat vremena u budimpesti. ukoliko imas srece da nema guzve, mozes lepo da odspavas i ustedis noc u hotelu.

za termine buseva ne znam tacno, ali je bio neki koji je isao ujutru, sto meni nije odgovaralo jer bi putovao pola dana i bio tamo uvece, taman da platim hostel.

Inache od decembra je promenjeno, voz koji je kretao ujutru oko 8 za bech preko budimpeshte, sad ide za prag, a za bech se preseda, a taj nocni mislim da je i dalje direktan za bech...

Voz ima direktan samo nocni,a bus ima oko 13 i 13.15h,ali uvek trazi "OLITOURS",jer je uredan a povoljan,40 evra povratna karta.Voz je dobar jer nema guzve,ali meni se ne svidja sto ide nocu i sto pravi pauzu u Budimpesti(dodavanje vagona i nova lokomotiva koja vozi direktno do Beca,uostalom odlucis sta ti odgovara!

Ja sam putovao tim nocnim vozom Beograd - Bec 27.12.2008., i nisu se na njega dodavali nikakvi vagoni, nego je on zavrsavao u Budimpesti, a mi smo cekali oko sat vremena na voz koji je stizao iz Bukuresta (Dasia), usli u njega i nastavili za Bec. Mada to verovatno i nije tako bitno ... :)