Posted January 16, 200817 yr Sloba i ja bi krenuli u subotu ranom zorom za Valjevo pa iz Valjeva do manastira Pustinja. Ako neko zeli sa nama voz krece u 7:10 sa glavne zeleznicke stanice u Beogradu. Ako niko ne dodje na stanicu mi odosmo stopom. Znaci subota, 19.1.2008, skup u 7:00 na stanici u Beogradu.
January 16, 200817 yr Ko hoce da se pripremi malo za ovaj izlet: https://www.klubputnika.org/html/zapad/pustinja/ukratko.htm
January 16, 200817 yr aaaaaa, meni se puuuuno ide u taj kraj! ali ne mogu ovaj vikend lepo se provedite, i svratite na gradac
January 19, 200817 yr Author Izvinjavam se onima koji su doshli jutros na stanicu ali ja sam se razbolela i nisam mogla da ustanem iz kreveta. Sve pomeramo za sledeci vikend ali za nedelju.
January 27, 200817 yr E pa mi bili, videli, uzivali. Pustinja je divna, a i ceo kraj ka i oko manastira. Napili smo se i cudotvorne vode na vrelu nedaleko od manastira uz reku Jablanicu, neplanirano posetili jos jednu crkvu Gracanicu koja se nalazi uz reku Susicu, upoznali interesantne ljude i culi zanimljive price, prospartali Valjevom, u povratku stopirali, pokisli, promrzli.. malo ... Ali bilo je odlicno! Svaka preporuka za posetu. Uskoro cete moci da vidite i fotke u galeriji, a verovatno i kracu pricu.