Posted March 3, 2018 (edited) Da li je neko za putovanje u maju? Neki Evropski grad, Amsterdam, Prag, Budimpešta.. Na 5, 6 dana. Ima povoljnih aranžmana. Ne smeta mi ni da je neko mlađi ni da je stariji. Samo da je prijateljski nastrojen i da je devojka. Nisam hrabra da idem sa nepoznatim muškarcem. Možemo i da se razdvojimo na putovanju. Zovem se Zorana. Zivim u Beogradu. Imam 30 godina, fleksibilna sam. Edited March 3, 2018 by Eurinoma Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2018 Zainteresovana takodje sam iz Bg,tako da ako imas neke predloge otvorena sam da cujem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2018 I ja sam zainteresovana...posebno za Amsterdam Takodje iz Bg-a...takodje 30 god Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2018 Cao Zorana, ja sam zainteresovana ..Takodje, moj je predlog da iskoristimo ove nereadne dane krajem aprila/pocetkom maja ..Marina, 27 ..Javi kakav predlog imas! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2018 Vec sam se organizovala sa jednom devojkom za 19.04. do 23.04., Prag, dva nocenja sa vaucerom od 690 rsd je aranzman 69evra. Ako ti odgovara, javi 😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2018 ko je za 1.maj Italija ,Milano i Lugano,dva nocenja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2018 Ja sam za Portorož ili Tiranu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites