Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi svi,

Nameravam za 3 meseca da putujem u Kanadu (iz SRB) u posetu prijateljima, na tri nedelje, i u toku tog boravka, nameravamo da letimo na Kubu na 7 dana, i vratimo se zajedno u Kanadu, odakle cu leteti nazad za SRB. Imam dvojno drzavljanstvo, hrvatski i srpski pasos. Prema mojim dosadasnjim saznanjima, plan mi je u Kanadu da otputujem sa HR pasosem, a na Kubu sa SRB pasosem (zbog viznog rezima ovih dveju zemalja). Volela bih da mi pisete svoja sto skorija iskustva o putovanju u Kanadu i popunjavanju eTA obrasca, da li imate saznanja da je neko odbijen iz nekog razloga, nacinu placanja takse od 7 CAD, samoj proceduri koju ste prosli na aerodromu kada ste sleteli u Kanadu, da li imate saznanja da je neko vracen po sletanju, da li zahtevaju neki dodatan dokument (npr. pismo domacina kod kojih cu boraviti, dokaz o posedovanju novca za boravak i sl.), itd. Slobodno budite sto detaljniji :smile: Takodje, pisite o vasim iskustvima o putovanju na Kubu. 

Jos da naglasim da sam pre par meseci sa srpskim pasosem aplicirala za USA vizu, jer sam u toj istoj poseti nameravala obici USA, ali su me Amerikanci odbili, ne znam da li Kanadjani to gledaju ili ne...

Hvala puno svima, unapred!

Pozdrav,

Natasa.

Edited by NatasaP