Posted June 12, 2018 (edited) Potrebna je muska ili zenksa osoba sa dosta pozitivnosti i sirokim osmehom 😊 za jedno avanturisticko putovanje i rad. Ono sto imam u planu je putovanje po Slovenackom i Hrvatskom primorju i naravno rad mesec ili dva pa nastavak putovanja. Trazili bi posao na neka najpoznatija letovalista u Sloveniji i Hrvatskoj, tacnije Portorož ili Zrće. Naravno celo plan je da bude avanturisticki, dakle putovanje autostopom, spavanje preko CS ili neki jeftini privatni smestaj. Ko je zainteresovan nek se javi, da putujemo i zaradjujemo. Naravno ako neko ima bolji predlog ili neko drugo mesto neka podeli samnom, ali cilj je avanturisticko putovanje i rad Edited June 12, 2018 by strahinjalav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2018 33 minutes ago, strahinjalav said: Potrebna je muska ili zenksa osoba sa dosta pozitivnosti i sirokim osmehom 😊 za jedno avanturisticko putovanje i rad. Ono sto imam u planu je putovanje po Slovenackom i Hrvatskom primorju i naravno rad mesec ili dva pa nastavak putovanja. Trazili bi posao na neka najpoznatija letovalista u Sloveniji i Hrvatskoj, tacnije Portorož ili Zrće. Naravno celo plan je da bude avanturisticki, dakle putovanje autostopom, spavanje preko CS ili neki jeftini privatni smestaj. Ko je zainteresovan nek se javi, da putujemo i zaradjujemo. Naravno ako neko ima bolji predlog ili neko drugo mesto neka podeli samnom, ali cilj je avanturisticko putovanje i rad Uufff zaboravio sam da napisem nesto o sebi 😉 Ja sam Strahinja, imam 28 godina i zivim u Nisu i zavrsio sam Geografiju sto se tice putovanja i rada, planirao sam celo leto za to i naravno sto pre da se krene sa minimalnim budzetom ali surokim osmehom 🤣🤣🤣🤣 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2018 hoces li sa mnom na bliski istok sa autom preko katra i dubaia Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2018 Ma daleko je to i skupo za moj dzep sada, ja sam vise za blize destinacije i da zaradimo neku kintu pa onda bi i moglo tad. sta ti imas u planu radit na bliski istok? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2018 Koliko bi trajalo to putovanje, koji je plan, i zasto preko Katara i Dubaia? 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2018 2 hours ago, somename said: Koliko bi trajalo to putovanje, koji je plan, i zasto preko Katara i Dubaia? 😊 Ja sam vise za bliza primorja i naravno rad. Dakle putovanje onda rad mesec ili dva pa nastavak putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites