Followers 0

Potreban Avanturista za putovanje i rad

6 posts in this topic

Potrebna je muska ili zenksa osoba sa dosta pozitivnosti i sirokim osmehom 😊 za jedno avanturisticko putovanje i rad. Ono sto imam u planu je putovanje po Slovenackom i Hrvatskom primorju i naravno rad mesec ili dva pa nastavak putovanja. Trazili bi posao na neka najpoznatija letovalista u Sloveniji i Hrvatskoj, tacnije Portorož ili Zrće. 

Naravno celo plan je da bude avanturisticki, dakle putovanje autostopom, spavanje preko CS ili neki jeftini privatni smestaj.

Ko je zainteresovan nek se javi, da putujemo i zaradjujemo.

Naravno ako neko ima bolji predlog ili neko drugo mesto neka podeli samnom, ali cilj je avanturisticko putovanje i rad

Edited by strahinjalav

33 minutes ago, strahinjalav said:

Potrebna je muska ili zenksa osoba sa dosta pozitivnosti i sirokim osmehom 😊 za jedno avanturisticko putovanje i rad. Ono sto imam u planu je putovanje po Slovenackom i Hrvatskom primorju i naravno rad mesec ili dva pa nastavak putovanja. Trazili bi posao na neka najpoznatija letovalista u Sloveniji i Hrvatskoj, tacnije Portorož ili Zrće. 

Naravno celo plan je da bude avanturisticki, dakle putovanje autostopom, spavanje preko CS ili neki jeftini privatni smestaj.

Ko je zainteresovan nek se javi, da putujemo i zaradjujemo.

Naravno ako neko ima bolji predlog ili neko drugo mesto neka podeli samnom, ali cilj je avanturisticko putovanje i rad

Uufff zaboravio sam da napisem nesto o sebi 😉

Ja sam Strahinja, imam 28 godina i zivim u Nisu i zavrsio sam Geografiju

sto se tice putovanja i rada, planirao sam celo leto za to i naravno sto pre da se krene sa minimalnim budzetom ali surokim osmehom 🤣🤣🤣🤣

Ma daleko je to i skupo za moj dzep sada, ja sam vise za blize destinacije i da zaradimo neku kintu pa onda bi i moglo tad.

sta ti imas u planu radit na bliski istok?

Koliko bi trajalo to putovanje, koji je plan, i zasto preko Katara i Dubaia? 😊

2 hours ago, somename said:

Koliko bi trajalo to putovanje, koji je plan, i zasto preko Katara i Dubaia? 😊

Ja sam vise za bliza primorja i naravno rad. Dakle putovanje onda rad mesec ili dva pa nastavak putovanja.