Posted June 24, 20187 yr Dal ima zainteresovanih? U principu bilo bi sjajno naci par ljudi pa da mozemo da podelimo troskove oko sojenice. Obavezno upoznavanje prethodno.
June 26, 20187 yr Ja sam za ukoliko bude dogovora. Termin i destinacija mi 100% odgovaraju. I slazem se i za prethodno upoznavanje.
July 31, 20187 yr meni se isto ide. da li vam odgovara termin od 8-mog avgusta ? mogli bi mojim kolima
August 11, 20187 yr Pozdrav ljudi, ja sam zainteresovan da provedem odmor na adi bojani, termin kraj avgusta / pocetak septembra. Isao bih svojim kolima, polazak iz Novog Sada. Imam 30 godina, veliki ljubitelj prirode, divljih plaza, nudista ( čitaj ne manijak), odgovaro bi mi i smestaj u nudistickom kampu ili nekoj sojenici na levoj obali Bojane. Ekipa bi trebalo da bude pre svega normalna u svakom pogledu, svejedno da li muska ili zenska, s tim da ako je muska i pripadnik gej populacije da svoju orijentaciju ne pokazuje prema meni... Cilj mi je odmor a ne raznorazne egzibicije... Ako ima zainteresovanih za zajednicko putovanje i podelu troskova puta i smestaja javite se... Posto ne bih ovde ostavljao broj telefona javno, pustite mejl ili poruku ovde, proveravam redovno... [email protected]
August 15, 20187 yr On 8/11/2018 at 8:27 AM, Marko_Novi_Sad said: ... s tim da ako je muska i pripadnik gej populacije da svoju orijentaciju ne pokazuje prema meni... Pala sam u nesvestic od smeha
August 20, 20187 yr treba nam sto pre jos jedna osoba za iznajmljivanje sojenice!nas je troje.krecemo pocetkom sledeceg,ili krajem ovog meseca.