Posted September 11, 2018 Leteo sa Tunisairom na liniji Beograd - Tunis, kasnili su oko 2 sata i 40 minuta. Jel imam pravo na naknadu zbog kasnjenja? Znam kako funkcionisu stvari u EU, ali ovo Afrika, zato pitam! E da, jos sam u Tunisu, mozda bude kasnjenje i sa povratnim letom. U kom roku je moguce podneti zahtev za naknadu? Sent from my iPhone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2018 U vasem slucaju imate pravo na nadoknadu troskova od strane Tunis Air (ukoliko vam nisu dali vaucer) samo za hranu i pice tokom cekanja na aerodromu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2018 Na aerodromu smo cekali duze od tri sata, u letu smo nadoknadili nesto vremena pa je finalno kasnjenje na odredistu bilo oko 2 sata i 45 minSent from my iPhone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2018 3 hours ago, Misha V said: Na aerodromu smo cekali duze od tri sata, u letu smo nadoknadili nesto vremena pa je finalno kasnjenje na odredistu bilo oko 2 sata i 45 min Sent from my iPhone using Tapatalk Kasnjenje u dolasku je ono sto se racuna, i u ovom slucaju je ispod 3h - tako da nema kompenzacije. Kao je receno iznad, trebali bi refundirati troskove hrane ako nisu dali vouchere i jos uvijek imas racune. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2018 Znaci kasnjenje preko 3 sata u dolasku je uslov. Ovoga puta se izvukli za malo.Tabla na aerodromu kaze 3 minuta, flightradar koji minut vise.Sent from my iPhone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites