Posted September 12, 2018 Planiram putovanje svojim minivanom u Holandiju sledeće nedelje. Idem na razgovor za posao, a posle toga 3-4dana obilazak zemlje. Imam četiri mesta u autu, tako da troškovi mogu da budu minimalni. Zbog brže komunikacije pozovite 063585488 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2018 Postavi ponudu i na aplikaciju BlaBlaCar, tu mozes isto naci nekog ko bi putovao. Ja sam nedavno tako putovao do Sarajeva i super iskustvo imam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2018 Hvala na ideji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2018 ako imas mogucstva,preko luxemburga.. najjeftinije gorivo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2018 To je plan za povratak! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2018 zboravih.. ako treba neki savet,pitaj slobodno,posto radim tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2018 Naravno da treba. Traže mi pasoš BSN. Šta to znači? Čuo sam da negde na netu postoji spisak firmi iz Nl koje imaju dozvolu za zapošljavanje nas van EU. Da li znaš nešto o ovome? .... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2019 BSN ti je majka mara za sve u Nl. To se vadi u njihovoj opstini. Bez toga ne mozes se zaposliti, primiti platu, otvoriti bank racun.. Izvadi se bukvalno za pet minuta, ali zakazivanje za termin zna da traje nekad i vise od 7 dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites