Jump to content

Featured Replies

:bag:

možda da uvedemo neku nagradu za novinara koji uspe da ubode a) ime kluba B) web adresu i c) da opiše samu ideju kluba u pet rečenica. ne mogu doduše da smislim nikakvu nagradu osim... počasno članstvo u klubu putnika  :D zanimljivo mi je koliko su tako banalne stvari izgleda većini ljudi nesavladiva prepreka.

lazar je u nekom drugom topic-u pominjao stranu za pritužbe, mogli bismo da uvedemo i stranu za pohvale,  kad nam neko stvarno učini uslugu ili pomogne, kao recimo francuski kulturni centar, ili kad neko napiše okej tekst ili kad uradi svoj posao kako treba i slično. možda će nekom biti lepo da se nađe na toj strani pa se zaista malo i potrudi.

Iskreno, razocaran sam. Pogresno ime i nedostatak Internet adrese sajta znaci da ce malo ljudi uspeti da pronadje sajt. Ako u google kucaju "klub ljubitelja putovanja" svakako im nece izaci nas sajt.

Novinarka ocigledno u svoj notes nije napisala ni naziv organizacije. Bezveze... bas sam se skenjao shtrumpf a delovala je inteligentno.  No, tako je to kad covek mnogo ocekuje. Mada ne znam koliko je mnogo ocekivati da ce ime organizacije biti pravilno napisano - zaboga, trebalo je samo da pogleda, ima to na svakoj stranici sajta i u potpisu mog mejla...

Eto. Ostaje da se nadamo da je u papirnom izdanju izasla bar www adresa...

Тражите ауторизацију текста у будуће, мада сам убеђен да сам то помињао раније. zvizhd

Ubuduće ćemo je svakako tražiti. Ja uvek pomislim da pitam da mi pokažu tekst pre nego što ga objave, al nekako mi glupo, ispada da sumnjam u njihovu sposobnost i profesionalnu kompetentnost.

Eto šta se dešava kada je čovek pažljiv... ubuduće ću svakako tražiti da pogledam tekst. Da li će mi i dati, to je drugo pitanje.