Jump to content

Featured Replies

Ej ... ja nisam stigo nikako da se javim ... ubi me ovaj moj poso i evropsko prvenstvo! Problem je sto ja radim do 4 a moja banka do 3:30 pa nemamo kad da uplatimo pare na moj racun a ja nemam dovoljno para da ti kupim kartu! Aj zovem te u ponedeljak google % jer sutra idem na neku svadbu!

• Author

a preko koje banke si uzeo karticu?a i Visa Electron ne moze za placanje preko neta :? (bar ova moja iz Raiffeisen banke ne moze,jer kod nema 16 cifara na licu iste)...

Rajfhajzen je ukinuo MOTO transakcije za sva internet placanja za Virtuon. Prevedeno - kartica ne vredi vise nista, skoro pa neupotrebljiva. Kostala me je 150 eura jer sam brzo morao da kupim kartu preko turisticke agencije.

Ja sam u unicreditbank i moja viza elektron debitna i master kreditna rade perfektno i prilikom placanja preko interneta i prilikom placanja i podizanja novca u inostranstvu!

Ako ne nadjes nekoga da odradi to za tebe, mozes da probas da pomocu virtuonke koju imas kupis prepaid Visa karticu i onda platis njome. Ogradjujem se da nikada nisam probao. Pogledaj npr. ovde (nisu jedini): http://www.entropay.com/. Za to ce ti naplatiti proviziju, nekih 5%.

Trebalo bi da radi bilo koja kreditna (NE debitna). Pozajmi od nekog ko ima npr. Master Revolving Rajfhajzen - ukinuli su MOTO za Virtuon da bi naterali ljude da koriste ovu novu.

Aj zovem te u ponedeljak google % jer sutra idem na neku svadbu!

googol