Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ej ... ja nisam stigo nikako da se javim ... ubi me ovaj moj poso i evropsko prvenstvo! Problem je sto ja radim do 4 a moja banka do 3:30 pa nemamo kad da uplatimo pare na moj racun a ja nemam dovoljno para da ti kupim kartu! Aj zovem te u ponedeljak google % jer sutra idem na neku svadbu!

• Author

a preko koje banke si uzeo karticu?a i Visa Electron ne moze za placanje preko neta :? (bar ova moja iz Raiffeisen banke ne moze,jer kod nema 16 cifara na licu iste)...

Rajfhajzen je ukinuo MOTO transakcije za sva internet placanja za Virtuon. Prevedeno - kartica ne vredi vise nista, skoro pa neupotrebljiva. Kostala me je 150 eura jer sam brzo morao da kupim kartu preko turisticke agencije.

Ja sam u unicreditbank i moja viza elektron debitna i master kreditna rade perfektno i prilikom placanja preko interneta i prilikom placanja i podizanja novca u inostranstvu!

Ako ne nadjes nekoga da odradi to za tebe, mozes da probas da pomocu virtuonke koju imas kupis prepaid Visa karticu i onda platis njome. Ogradjujem se da nikada nisam probao. Pogledaj npr. ovde (nisu jedini): http://www.entropay.com/. Za to ce ti naplatiti proviziju, nekih 5%.

Trebalo bi da radi bilo koja kreditna (NE debitna). Pozajmi od nekog ko ima npr. Master Revolving Rajfhajzen - ukinuli su MOTO za Virtuon da bi naterali ljude da koriste ovu novu.

Aj zovem te u ponedeljak google % jer sutra idem na neku svadbu!

googol