Posted May 16, 20196 yr Pozdrav, u potrazi sam za društvom sa kojim bih podelila troškove putovanja. Slobodna sam od sredine juna do kraja jula. Destinacija mi nije od velikog značaja ? U obzir dolaze i more i planina pa čak i obilazak nekog (nekoih) evropskog grada... Važno mi je samo da otputujem negde ? Imam 30 godina, iz Beograda sam i volela bih da se sa saputnikom upoznam pre puta ? Edited May 16, 20196 yr by Nepe
May 24, 20196 yr Zdravo, ja sam takođe u potrazi za društvom za putovanje. Slobodan sam od 15. do 28. juna. Takođe mi destinacija nije toliko bitna, volim putovanja tako da cu se uklopiti u bilo koji aranžman. Živim u Beogradu, imam 26 godina.
May 29, 20196 yr Cao Nepe, Stevan993 i svi ostali! Ja za leto planiram dva putovanja: 1. Izrael/Jordan 2. Portugal (po mogucstvu u kombinaciji sa Marokom) Posto bih isla u svojoj reziji (ne preko agencije), bilo bi mi lakse ako imam drustvo. Nisam ogranicena datumima, mada bih volela sto pre da otputujem Ja sam Bojana (31), iz Beograda sam i otvorena sam za poznanstva radi planiranja novih avantura ???
June 4, 20196 yr Cao svima. Ja bih se prikljucio u periodu 20.06. do 27.06. ako je izvodljivo. Naravno prvo da se upoznamo. Imam 41 god iz BG....mozda ova 4 zabrinjava ali nije tako...na nivou sam 30 godisnjaka ???
June 5, 20196 yr Cao Bojana, ja sam veoma zainteresovana da idem u Jordan ovog leta, u svojoj reziji. Vec sam sakupila gomilu informacija i slobodna sam do pocetka avgusta. I ja bih volela sto pre da otputujem! Edited June 5, 20196 yr by IrenaBg