Jump to content

Featured Replies

Posted

mislim da su putovanja,putesestvije,barem one o kojima se ovde najvise govori dobro povezane sa prirodom...tako da smatram da bi trebalo da ima ovde jos jedan deo za prirodnjake,one koji bi govorili iskljucivo o zivotinjama,biljkama.....i da,trebalo bi odvojiti jedan deo za prirodne pojave tipa-munja.tornado i sl, jer je i to povezano sa svim nasim pustolovinama u prirodi....eto tako..i ljudi-neka mi neko javi da li ce se preduzeti nesto povodom toga da ne bude da sam pricao u prazno...mislim,nije losa ideja,zar ne?

• Author

veza je velika-ides na put,u neku pustolovinu...npr-na taru,odjednom naidjes na zmiju-i sta onda?ne verujem da ce ta zmija da te ceka da joj objasnis da ona nema veze sa tvojim putovanjem....dobro,razumem da je su prirodnjacki sajt i putnicki sajt dve razlicite stvari,ali ipak treba koliko toliko da sa zna o nekim stvarima...ali dobro,meni je svejedno,ja se bavim biljkama i zivotinjama vec 10god,mani ne treba,nego ja to zbog drugih....ljudi-ako vas pojede medved ili ujede zmija na vasim putovanjima zahvalite se chivitliu....ja sam samo hteo da vam pomognem...bez ljutnje chivitli.

Da se razumemo, nemam ja nista protiv diskusije o tome, slobodno otvori temu u odgovarajucem podforumu, siguran sam da imas puno korisnih informacija da podelis sa nama i da bi diskusija bila zanimljiva. Samo sam hteo da kazem da to ipak ne zasluzuje poseban podforum na ovom mestu. :)

mislim da su putovanja,putesestvije,barem one o kojima se ovde najvise govori dobro povezane sa prirodom...tako da smatram da bi trebalo da ima ovde jos jedan deo za prirodnjake,one koji bi govorili iskljucivo o zivotinjama,biljkama.....i da,trebalo bi odvojiti jedan deo za prirodne pojave tipa-munja.tornado i sl, jer je i to povezano sa svim nasim pustolovinama u prirodi....eto tako..

Ne bih otvarao poseban ogranak foruma za prirodu, jer vec imamo gomilu ogranaka a uskoro ce ih biti jos, kada razbijemo inostranstvo na kontinente. Da ne preopteretimo forum informacijama. Medjutim, slazem se da bi bila odlicna stvar da se te informacije nalaze negde na sajtu.

neka mi neko javi da li ce se preduzeti nesto povodom toga da ne bude da sam pricao u prazno...mislim,nije losa ideja,zar ne?

ja se bavim biljkama i zivotinjama vec 10god,mani ne treba,nego ja to zbog drugih....ljudi-ako vas pojede medved ili ujede zmija na vasim putovanjima zahvalite se chivitliu....ja sam samo hteo da vam pomognem...

Nije losa ideja, naprotiv. Cini mi se da bi takve informacije spadale u sekcije "iskustvenik" ili "putoskop". Bilo bi sjajno kada bi svoje desetogodisnje iskustvo podelio sa drugima u vidu kratkih tekstova koji mogu sadrzati zanimljive informacije (putoskop) ili prakticne savete (iskustvenik). Na primer, kako izaci na kraj sa zivotinjama - mislim da je ovo izuzetno vazno pitanje, ili koje biljke su jestive, itd itd.

Sem toga, smestanjem informacija u odgovarajuce sekcije postizemo mnogo bolju organizaciju i vecu preglednost sajta (zato sajt ima i taj drugi, "enciklopedijski" deo, osim foruma). Ukoliko si zainteresovan da sastavis nesto, javi se.

Da ne bude da si pricao u prazno, ako smem da te citiram :)

• Author

lazare...brate moj!tako se zbori!  :pivoooo: vazi,videcu nesto povodom toga,sto vise informacija-to bolje,u pravu si da je tim informacijama mesto iskustvenik...da,da... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: