Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tražim saputnika/saputnicu za putovanje na egzoticnu destinaciju u decembru sa docekom nove godine

Featured Replies

Posted

Pozz svima moje ime je Stefan imam 27 godina i tražim saputnicu/saputnika da bude mojih godina ,manje ili vise u granicama normale.Ovako planiram putovanje u Decembru ove godine (2019),kraj Decembra sa dočekom nove godine na nekom od egzoticnih destinacija u periodu izmedju 25,26 decembar do 05,06,07 januar 2020...

E sad vezano za putovanje (ono najbitnije),moj plan je da u tom vremenskom periodu obidjem,posetim,vidim neku od destinacija kao što su (Zanzibar,Bali,Indonezija,Maldivi,Šri Lanka,Tajland),ali o finalnoj destinaciji bih odlucio sa (saputnikom/com u dogovoru,kada sumiramo sve opcije,zelje i mogucnosti) Pa molim da mi se jave samo ozbiljnI

Jeste da je nova godina daleko,ali dok se izdogovaramo i nadjemo nešto adekvatno...isto tako bih voleo da mogu sa nekim da snimim neki Travel blogg.

Cao,

Ne znam sta smatras pod granicama normale, ali ja imam 32 godine, i iz Beograda sam. I meni se ide negde toplo ove zime. Prosle godine sam bila na Zanzibaru, tako da ne bih isla na isto mesto ovaj put. Tajland i ovo ostalo je interesantno :)

• 3 weeks later...