Followers 0

Ples kroz Spaniju :)

4 posts in this topic

Zdravo svima :) Planiram da svoj godisnji odmor iskoristim u periodu 20. jul - 5. avgust i nazalost niko od mog drustva nije u mogucnosti da mi se pridruzi u letovanju, koje sam resio da ove godine bude u Spaniji :)

Nikada nisam putovao sa nepoznatim ljudima, strana su mi ova upoznavanja, ali evo prilike da svoje tridesete zapocnem sa novim izazovom 😂

Prilicno sam resen da to bude Spanija -Costa Brava, Majorka, ili neki zanimljiv road trip iskombinovan u 10-12 dana, ili bilo sta drugo, samo da slusam spanski jezik, muziku, da pijem njihova vina, uzivam u plazama koje sam samo na slikama vidjao, upoznajem lokalno stanovnistvo, jedem domacu hranu, slusam spansku gitaru... Osecam da mi je potrebna Spanija ovog leta, ali i ja njoj...

Drustvo moze biti zensko ili musko, jedna ili vise osoba, javite se, pa da se bolje upoznamo i mozda zajedno iskombinujemo nezaboravno letovanje :) Moj mejl je zeljko.krstonijevic@gmail.com, a mozete me naci i na fejsu ili instagramu.

Veliki pozdrav, javite se, pa da plesemo zajedno Spanijom ;) 😊

Cao, posto iduce godine planiram da idem na Majorku, interesuje me da li si bio, kakvi su hoteli i geberalno kako je tamo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam bio na Majorci, ali isao sam na Costa Bravu, Ljoret de Mar i bilo je vrh, definitivno i na spedece letovanje idem u Spaniju, verovatno Majorka :) Ne mozes  pogresiti ukoliko se odlucis za bilo koje mesto 😉

U kom si hotelu bio, ja idem sledece leto sigurno u Spaniju, gde videcu jos, koliko ti je izasao hotel ?

Sent from my iPhone using Tapatalk