Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Upravo smo se vratili sa šestodnevne ture iz Toskane, autobusom. Agencija je bila Calypso. Bili smo smesteni u Montekatiniju i svaki dan smo isli na izlete: Firenca, Piza,... Vratili smo zadovoljni.? Vodic Jasmina je davala iscrpne informacije, sto o lokacijama i umetnickim delima, tako i o tome gde da jedemo ili odemo do toaleta. Gospodja Draga, mislim da se tako zove, vodic u Firenci takodje. Smestaj vrlo korektan u hotelu sa 3 zvezdice. Dobra lokacija hotela, čisto, hrana korektna, ljubazno osoblje...doduse, sobe prilicno male, ali to je manje vazno. Sve je bilo vrlo dobro organizovano. Autobus nije bio los, ali mogao je biti i bolji.

Vrlo smo zadovoljni?

Imam samo sugestiju, a ne primedbu. Lepo bi bilo da smo imali jos jedan dan samo u Montekatiniju, recimo treceg dana. To je lepo mestasce i ima sta da se radi i vidi tamo, ukoliko hocete. A treba čoveku i dan da sazme tolike divne utiske, ali i da odmori fizicki i mentalno, pa da nastavi.

Sve u svemu, mi smo prezadovoljni.?

• 3 months later...
On 8/19/2019 at 7:25 PM, LjiljanaP said:

Upravo smo se vratili sa šestodnevne ture iz Toskane, autobusom. Agencija je bila Calypso. Bili smo smesteni u Montekatiniju i svaki dan smo isli na izlete: Firenca, Piza,... Vratili smo zadovoljni.? Vodic Jasmina je davala iscrpne informacije, sto o lokacijama i umetnickim delima, tako i o tome gde da jedemo ili odemo do toaleta. Gospodja Draga, mislim da se tako zove, vodic u Firenci takodje. Smestaj vrlo korektan u hotelu sa 3 zvezdice. Dobra lokacija hotela, čisto, hrana korektna, ljubazno osoblje...doduse, sobe prilicno male, ali to je manje vazno. Sve je bilo vrlo dobro organizovano. Autobus nije bio los, ali mogao je biti i bolji.

Vrlo smo zadovoljni?

Imam samo sugestiju, a ne primedbu. Lepo bi bilo da smo imali jos jedan dan samo u Montekatiniju, recimo treceg dana. To je lepo mestasce i ima sta da se radi i vidi tamo, ukoliko hocete. A treba čoveku i dan da sazme tolike divne utiske, ali i da odmori fizicki i mentalno, pa da nastavi.

Sve u svemu, mi smo prezadovoljni.?

Pozdrav Ljiljana, novi sam član foruma, pa eto tek sada vidim ovu objavu, a zajedno sa djevojkom za novu godinu putujem(o) uz vjerovatno vrlo sličnu ponudu, sa agencijom. U pitanju je Toskana i takođe se odsjeda u Montekatiniju.

E sad, volio bih ako možete(š - ako smeta persiranje?) da ispišete malo šire o Firenci, samom Montekatiniju i svim izletima na kojima ste bili ?

Ono što mene konkretno zanima je 
-Da li su kao u našem slučaju izleti predviđeni nakon doručka, ako jesu u koje vrijeme su bili ? 
-Kakve su cijene prvenstveno u Firenci ( i u drugim gradovima u kojima ste bili) i samom Montekatiniju ? 
-Šta se može vidjeti i obići i uopšteno malo više o Montekatiniju, pošto se on čini kao najveći "anonimus" u čitavoj ponudi vezano za Toskanu ?