Posted January 18, 2020 (edited) Aloha U ovim zimskim mjesecima grije me pomisao na more, talase, krstarenje, dobar provod. Pocetkom jula bih voljela da istrazim neku novu destinaciju...mozda Rodos/Skijatos/Zakintos...zapravo bilo gdje gdje nisam bila, a Grcku sam slabo pohodila. I Spanija me zanima, osim Ljoreta, tamo sam bila. Mozda Majorka Fleksibilna sam sto se izbora mjesta tice, samo da je avio prevoz i da nije neka zabit, niti neka soc varijanta. Pa evo da pokusam naci saputnicu/e, 30+ godina, posto ja imam 38 U Bg-u zivim. Edited January 18, 2020 by Allegra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2020 Aloha! Zainteresovana sam za Rodos, a moze i Majorka. 🙂 Imam 35 godina. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2020 Cao Ja sam zainteresovana za Rodos i za Spaniju, ali i za Krit. Pa eto, ako ponuda jos vazi.. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2020 Ja sam zainteresovana-ako si i dalje u potrazi. Sve od nabrojanog mi odgovara, sad ne znam koji su tvoji kriterijumi za soc-ne planiram bas 2000evra da mi bude smestaj. Imam 33. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2020 Cao,zainteresovana sam Grcka😊.Nepusac,ne pijem😎,bavim se astrologijom.Prosle god.prvi put ovako letovala.Moze avion,proslig leta avionom ako se nadje povoljan aranzman👍 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2020 Pozdrav, ja bih isao krajem avgusta 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2020 Grčka jel odgovara? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2020 Moze kraj Avgusta. Dusan 38, pijem, pusim, i ladovina sam teska. Sve moze, ne mracim. Samo dance 😎 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites