Posted January 18, 20205 yr Aloha U ovim zimskim mjesecima grije me pomisao na more, talase, krstarenje, dobar provod. Pocetkom jula bih voljela da istrazim neku novu destinaciju...mozda Rodos/Skijatos/Zakintos...zapravo bilo gdje gdje nisam bila, a Grcku sam slabo pohodila. I Spanija me zanima, osim Ljoreta, tamo sam bila. Mozda Majorka Fleksibilna sam sto se izbora mjesta tice, samo da je avio prevoz i da nije neka zabit, niti neka soc varijanta. Pa evo da pokusam naci saputnicu/e, 30+ godina, posto ja imam 38 U Bg-u zivim. Edited January 18, 20205 yr by Allegra
February 27, 20205 yr Cao Ja sam zainteresovana za Rodos i za Spaniju, ali i za Krit. Pa eto, ako ponuda jos vazi.. Pozz
June 10, 20205 yr Ja sam zainteresovana-ako si i dalje u potrazi. Sve od nabrojanog mi odgovara, sad ne znam koji su tvoji kriterijumi za soc-ne planiram bas 2000evra da mi bude smestaj. Imam 33.
June 13, 20205 yr Cao,zainteresovana sam Grcka?.Nepusac,ne pijem?,bavim se astrologijom.Prosle god.prvi put ovako letovala.Moze avion,proslig leta avionom ako se nadje povoljan aranzman?
July 12, 20205 yr Moze kraj Avgusta. Dusan 38, pijem, pusim, i ladovina sam teska. Sve moze, ne mracim. Samo dance ?