Followers 0

Rafting ili kanjoning 2020

2 posts in this topic

Tražim društvo ( solo m i  ž ili par) za odlazak na rafting ili kanjoning tokom proleća ili leta 2020 godine ... Do sad sam više puta bio na raftingu Tarom i ove godine  išao ponovo ako pronađem društvo za put.

Savršen vikend odmor u poslednjem kutku u Evropi gde se još uvek može piti čista voda iz reke direktno.  Na obali Tare postoje više kampova koji nude smeštaj u drvenim bungalovima sa etno hranom. Rafting se organizuje skoro svakog dana od početka maja do kraja oktobra. Tako da ne mora da se na put krene vikendom . Obično je vikendom veća gužva na raftingu, a kampovi organizuju neki bend da im svira vikendom pa su shodno tome i cene smeštaja u kampu za 10% veće.

Na avanturu bi smo pošli mojim kolima iz BG ili okoline . 

I dana put iz BG , preko Tare, Drvengrad, šŠarganska 8, poseta Višegrada i Andrić grada , pratimo kanjon Drine dolazak u kamp u popodnevnim satima

II dan je dan za rafting, spavanje u kampu, pun pansion 

III dan Opcija 1. kanjoning reka Hrčavka, pa se još jedna noć u kampu spava i ujutru odlazak ( cena okvirno oko 250Evra  kamp, rafting i kanjoning + troškovi puta po 2000 dinara - kalkulacija 4 osobe)

Opcija 2 . odlazak iz kampa ujutru posle doručka u povratku vožnja kolima preko prekrasnih predela Durmitora ispod Bobotovog kuka, poseta Žabljaku i mosta na Đurđevića Tari, popodnevna šetnja Zlatiborom , povratak u BG do 23 h ( cena okvirno oko 90 Evra  kamp, rafting i  + troškovi puta po 2500 dinara - kalkulacija 4 osobe)

Opcija 3. odlazak iz kampa ujutru posle doručka u povratku vožnja kolima do Sarajeva, poseta Trebevića, Vrela Bosne, Baščaršije , povratak u BG oko 23 h ( cena okvirno oko 90 Evra  kamp, rafting i  + troškovi puta po 2000 dinara - kalkulacija 4 osobe)

Svaki dogovor je moguć i otvoren sam za svaki novi predlog ili izmenu predloženih avantura

P.S. U cenu nije uračunato piće u kampu i hrana i piće prilikom dolaska ili odlaska na rafting

Cao, ja sam zainteresovana za rafting, da li ti i dalje trazis drustvo? Imam jos jednu a mozda i dve drugarice koje bi htele ali nemamo prevoz. Pisi ako imas neki predlog