Followers 0

Bitno za mene!!!

3 posts in this topic

Pozdrav, 

Ovde sam da podelim problem s vama... Naime trebao sam da idem u Kušadasi u Avgustu ali je to nemoguće zbog posla i obaveza... Biću slobodan u oktobru, pa sam hteo da vas pitam kako da stignem do Kuşadasıja u oktobru, da li ima organizovana prevoz, da li ima nekoga ko zeli da vozi... Moram da stignem, imam ogroman razlog, ljubav je u pitanju 

Želim da ti se otvore svi putevi ka Kušadasiju.

Nisam videla da neka agencija ima organizovano putovanje/prevoz u oktobru. Po informacijama kojima sada raspolazem, najjednostavnije je da ideš avionom do Izmira  preko Istanbula (trenutno je cena povratne avio karte  sa prtljagom preko flypgs.com npr 05-15.10.2020 oko 200e, turkishairlines.com za isti termin oko 230-240e) pa onda šatl bas do Kušadasija ( havas - 48 tl po pravcu) il kombi, taksi, bus...

Neki prevoznici iz Novog Pazara imaju redovne autobuske linije za Tursku -Istanbul određenim danima u nedelji,  pa odatle avion + šatl, kombi..; autobus

Na blablacar.rs deljenje prevoza Beograd -Istanbul ima ponudu samo do 11.08.  (turci koji idu uglavnom do Istanbula). 

Koliko sam videla ljudi iz ovih krajeva kolima idu za Tursku uglavnom u letnjim mesecima.

Hvala na informacijama, ako saznate još nešto, molio bih vas da mi javite.