Turska, Gruzija pa posle ko zna

1 post in this topic

Pozdrav ekipa! 
Tražim saputnika ili saputnicu, a mogu i saputnici i saputnice, za ludačku low budget avanturu koja bi počela u aprilu i koja nema trenutno upisan datum završetka! :)
Iskreno poslednji put kada sam bio na putovanju to je bio kraj 2019. godine i sa sigurnošću mogu reći da upadam u popriličnu putoholičarsku krizu sa svim propratnim simptomima. Zbog vakcine se ova čitava situacija počinje menjati tako da verujem da će se za koji mesec početi otvarati sve veći broj zemalja. Dok se to naravno ne desi, ja sam odlučio da krenem na jedno duže putovanje sa prvom destinacijom Istanbul. Plan mi je da obiđem skoro celu Tursku duž obale sa posetom Kapadokiji u jednom momentu. Nakon toga sam kontao da je okej zaći i u susednu Gruziju koja je takođe otvorena za turiste već sada, a posle ko zna. E sad svi ti planovi bi bili ostvareni sa velikom količinom avanturizma, pozitivnog duha i veoma malom količinom novca. Pre svega šator, kampovi, couchsurfing, a ako baš zagusti ponekad i airbnb. Prevoz autostop, jeftini busevi, vozovi, brodovi, kamile( što se mene tiče može i kornjača ako njoj ne smeta i ako je za dž :D ) ponekad i avion preko wizzair, ryanair, easyjet. Bilo bi vrh, ako neko ima sličnu rutu u glavi ili je voljan da pravimo neku zajedničku rutu. Otvoren sam za sve predloge. Takođe ako neko želi da se priključi u bilo kom momentu više je nego dobrodošao! 
Nešto najukratkije o meni bi bilo da imam 25 godina, da sam novinar, pisac u pokušaju, veliki avanturista i Novosađanin u duši! :) 
Javljajte se ljudi da stvaramo zajedno neka bruka iskustva! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.