Posted May 27, 20214 yr Ortakinja i ja planiramo more na dve nedelje, od 03. do 17. jula imamo lufta... '89, '85 smo godiste, cesto smo zajedno pa bi nam prijalo jos neko drustvo... Razmisljale smo o Skiatosu, ali nemamo odredjeno ni mesto ni zemlju... Moze i varijanta da se 7 dana bude na moru, 7 po urbanijim delovima, ili divljini... moze i kampovanje, otvorene smo za predloge
May 27, 20214 yr Author P.S Gledamo da potrosimo sto manje para na smestaj, a da vise vidimo... ne fasciniraju nas hoteli i pogled na more
June 6, 20214 yr Pozdravvv,ako ste zainteresovane za CG mozda bi se mogli dogovoriti.Inace sam iz PG 85 godSent from my M2101K6G using Tapatalk
June 7, 20214 yr Author caos, jedino nam CG ove godine i nije bas opcija, za sad. Hvala na javljanju u svakom slucaju ??
June 17, 20214 yr On 5/27/2021 at 2:18 PM, Visnjevska said: Ortakinja i ja planiramo more na dve nedelje, od 03. do 17. jula imamo lufta... '89, '85 smo godiste, cesto smo zajedno pa bi nam prijalo jos neko drustvo... Razmisljale smo o Skiatosu, ali nemamo odredjeno ni mesto ni zemlju... Moze i varijanta da se 7 dana bude na moru, 7 po urbanijim delovima, ili divljini... moze i kampovanje, otvorene smo za predloge Odgovara li Albanija i Grcka u kombinaciji
June 18, 20214 yr Author bile smo prosle god. u Albaniji, ali mozda bi mogle opet neki dan da obidjemo. Sta je u planu?