Posted July 10, 20214 yr Zenska osoba za putovanje, destinacija je predlog, otvorena za druge predloge ( Spanija, Francuska obala, Turska… itd.). Avio prevoz, aranzman agencija ili samostalno, svejedno. Flexsibilna sam i za datume, sve po dogovoru. Volim kombinovani odmor, u smislu i plaze i obilazaka i eventualno izlazaka ?
July 12, 20214 yr On 7/10/2021 at 11:18 AM, Marija3112 said: Zenska osoba za putovanje, destinacija je predlog, otvorena za druge predloge ( Spanija, Francuska obala, Turska… itd.). Avio prevoz, aranzman agencija ili samostalno, svejedno. Flexsibilna sam i za datume, sve po dogovoru. Volim kombinovani odmor, u smislu i plaze i obilazaka i eventualno izlazaka ? Ćao, meni bi odgovarala druga polovina avgusta. ? Ako ti odgovara, moj mail je [email protected]
July 18, 20214 yr Ћао,Хургада или Грчка од 10.8.може...договор [email protected] Just now, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка Турска али неки ласт минит ...боље онда дсти тај новсц за Египат ,може...договор [email protected] 1 minute ago, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка од м 1 minute ago, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка од може...договор [email protected] оже...договор [email protected]
July 28, 20214 yr On 18.7.2021. at 16:15, Mina71 said: On 18.7.2021. at 16:15, Mina71 said: Sansajn mejl [email protected] javi se...
August 1, 20214 yr Cao, zainteresovana sam za Kipar odgovara mi kraj avgusta. Kombinovani odmor je najbolji mozes mi pisati na [email protected]