Posted July 21, 2021 Da li ima zainteresovana devojka za putovanje u Crnu goru,Grcku ili Tursku od 9. avgusta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2021 (edited) Ја сам зсинтересована ако жели поделити трошкова и да искористим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7 ноћења 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година имаш ако никога не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом Пре 8 минута, Мина71 је рекао: Ја сам зсинтересована ако желе поделити зришкову и да искористим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7. новембра 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година има ако никада не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом Edited July 26, 2021 by Mina71 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2021 (edited) Пре 13 минута, Мина71 је рекао: Пре 13 минута, Мина71 је рекао: Ја сам зсинтересована ако желе поделити трошке и да искострим тај период до 20.8.ми одговора, може и 7. новембра 8 дана ... нисам девојчица нзм колико година има ако никада не нађеш ето ти мејл спартаспарта387@гмаил.цом ЈА САМ ЗАНТЕРЕСОВАНА ЗА ПОДЕЛУ ЗРОШКОВА ОДГОВАРА МИ ПЕРИОД ... МОЖЕ И 7 НОЋЕЊА 8 ДАНА ... КАКО ГОД ВИШЕ ОД КУЦКАЊА СМОР ... спартастар 387@гмаил.цом Пре 2 минута, Мина71 је рекао: ЈА САМ ЗАНТЕРЕСОВАНА ЗА ПОДЕЛУ ТРОШКОВА ОДГОВАРА МИ ПЕРИОД ... МОЖЕ И 7 НОЋЕЊА 8 ДАНА ... КАКО ГОД ВИШЕ ОД КУЦКАЊА СМОР ... спартастар 387@гмаил.цом Mejl spartasparta387@gmail.com Edited July 26, 2021 by Mina71 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2021 Ciao Mina! Ja sam zainteresovana za Grcku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2021 Cao,javi se mejl spartasparta387@gmail.com😊 Sansajn7 pustila ti mejl Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites