Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, ja sam Aca iz NS, imam 27 godina. Ove godine sam u skripcu sa ekipom i odlaska preko na more tako da cu pokusati da potrazim drustvo za putovanje. Ne bih voleo da ne odem nigde. Neki plan mi je odlazak u Grcku, 7-10 dana. Nisam vremenski ogranicen. Postoji sansa i dogovor da se odsedne na 2 mesta po 5 dana. Cela prica je planirana posle 15 avgusta.. Ja bih vozio, nepusacki auto, delili bi sve troskove, maximum 3 osobe i ja. Nemam predrasude da li ce biti muski ili zenski, bilo bi lepo kada bi bio neko iz NS ili okoline zbog nekog predhodnog upoznavanja ili putem video poziva ako je neko usput prema granici. Pozeljno bi bilo da osobe budu do 35 godina zbog zajednickih tema, izlazaka mada nije problem ni ako neko zeli a ima i vise. Sve ovo vazi takodje i za Hrvatsku. Imam sertifikat za vakcinu tako da nadam se da ne bi trebalo biti problema na granici i da nsce biti novih mera. Ako je neko zainteresovan moze da mi pise u pm da bi dao svoj br telefona ili fb profil radi lakseg dogovora. Ukoliko bi bila ok ekipa postoji sansa da se putovanja produze i na neke evropske gradove od septembra.