Posted September 24, 20213 yr Nakon prvog uspesno reaizovanog putovanja sa osobom sa ovog foruma odlucila sam se da ne prepustam slucaju nista i da pocnem da planiram vec sledece (iako ng deluje daleko za samoorganizovano putovanje zbog smestaja i letova ovo nije previse rano). Ideja je 9 dana u Rusiji: Let bg - sankt petersburg (24,25.12) S.petersburg 4 dana brzi voz s. petersburg - moskva 28.12 5 dana moskva (docek u moskvi) 02.01 let moskva bg Ideja je u sopstvenom aranzmanu da se ide za sad koliko vidim uslov je negativan pcr (ako se nesto ne promeni do tad). Otvorena sam za dogovor i dodatne ideje ovo je grubi plan
October 23, 20213 yr Cao Plan za putovanje ti je super. Posto vidim da si istrazila sve , stamislis koji je budzet potreban ,sve ukupno ' I ja bi na neko putovanje uskoro . Pozdrav ?
November 17, 20213 yr Author Saputnica je pronadjena, izvinjavam se što nisam aktivnija ? Koga zanima da ide evo ukratko budzet za jednu osobu: 2 karte drektan let oko 48000 Air Serbia (kupljene 2 ipo meseca ranije) brzi voz iz Pitera do moskve koliko videh 60 evra ekonomska klasa Piter: smestaj 2 km od centra po osobi za 6 nocenja(5 dana) 60 e Moskva: smestaj nekih 3 km od centra 5 dana oko 75 e Troškove tamo ćemo tek videti Ako je neko obišao Piter i Moskvu svaka sugestija je dobrodošla!