Followers 0

Неко за одласке на планину? Зимовања, ски викенди... - Од јануара до априла - било кад

1 post in this topic

Поздрав људи, ево примакла нам се и та зима коначно 🙂.

Ако има љубитеља природе и зимских спортова и радости који су заинтересовани за одласке на планине током зиме, рецимо од јануара па до априла или док има снега, пишите! Што се мене тиче могао бих ићи на више дана одједном, могу на ски викенде, могу и на један дан ако је нешто близу, рецимо Златибор итд. Вероватно ћу моћи и радним данима тако да ко је заинтересован нека пише у инбокс па ћемо се за даље договарати.

Што се тиче планина на које бих ишао предност дајем Копаонику јер је заиста најбољи у смислу стаза и уређености истих. У обзир наравно долазе и друге планине, нпр. Стара Планина која је такође прелепа и има лепе стазе (којих додуше нема нешто претерано много али су добро припремљене и за неки ски викенд има их сасвим довољно), затим Јахорина која је исто јако лепа зими, итд... Ово су само неки од предлога што се тиче уређених ски центара. Ја лично не бих бежао ни од неуређених места за скијање/snowboarding на другим планинама по Србији, возим и по стази и ван ње 🙃. Ко има предлог рад сам да саслушам и размотрим и друге могућности, све је ствар договора.

Искрено, пошто сам и ја такав, волео бих да се састави компактна екипа, од ведрих, толерантних и разумних људи који придају значаја потребама других људи и свесни су различитости међу људима и њиховим навикама.

Желим Вам лепу зиму са пуно снега и сунчаних дана.

Сретно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0