Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

ciao svima!

moze li neko od iskusnih putnika da odgovori da li je u sledecim situacijama dovoljna samo viza zemlje konacnog odredista (a obe zemlje su u shengenu, iako na suprotnim strnama sveta), npr idem u pariz, avionom iz  temisvara [wizzair] i dobijem francusku vizu. hocu li moci uci u rumuniju sa francuskom vizom bez problema, jos ako im pokazem i avio kartu..? ili moram da trazim i rumunsku?

hvala unapred :)

:yok: şimdi para yok, eskiden para vardı ;)

Pa trebalo bi da vazi tranzit od 5 dana. Pronadji sajt rumunskog ministarstva spoljnjih poslova. Tamo mora da pise.

1. rumunija nije u sengenu

2. moze se tranzirati kroz rumuniju ali viza mora da vazi jos 5 dana, dakle bice ti problem povratak jer ces se, pretpostavljam, vratcati zadjeg dana isteka sengenske vize. Zato je najbolje da uzmes i rumunsku tranzitnu vizu koja je besplatna i dobija se u roku od 48 sati!

• Author

hmm..ben teşekkür ederim..

hvala :)

u principu mi je svejedno odakle cu da letim za pariz. mislila sam kao nacelno pitanje- da vazi isto za sve zemlje sengena [i nisam znala da rumunija nije u sengenu], tako da bih onda pre iz budimpeste letela wizzairom, ista je cena manje vise [50evra].

drugarica mi sad rece da sa francuskim sengenom ulazim bez problema u madjarsku..