Posted January 22, 2022 Pozdrav svima! Planirao sam da odem na putovanje krajem februara ili pocetkom marta. Plan je da se obiđe Istanbul 3 dana, potom u Gruziji u Tbilisiju i prelepoj Stepantsmindi u planini (ukupno oko 4-5 dana), pa u Jerevan na 2-3 dana. Naravno plan je fleksibilan, ubacio bih i/ili Batumi na obali Crnog mora i/ili neki vidikovac ili izlet van Jerevana. Smeštaj bi bio preko Bookinga i ukupni troškovi su otprilike oko 600-800 evra Inače zovem se Dušan, imam 31 godinu i lekar sam po zanimanju. Već sam jedanput našao saputnika na ovom forumu pre dve godine na putovanju kroz Italiju, odlično smo se proveli i ovom prilikom pozdravljam Miloša Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2022 Super ti je tura, prosao sam ovo, ali jos par stvari na koje trebas obratiti paznju:Covid testovi i ostalo za granice (obzirom da prolazis vise zemalja)Tek se zavrsava zima - a ne bih zaglavljivao u post soviet zemljama po ovom siviluU Gruziji pored Tbilisija i Batumija mozes videti i Kutaisi i Gori - naravno i treking po planinama ali me taj deo ne zanima pa nisam prosao. Ako mozes Vardzia stari grad i manastir uklesan u stene na jugu Gruzije.U Jermeniji je dosta Jerevan i okolina mozes i do Sevan jezera / GradaSent from my SM-A525F using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2022 Primio sam 3 doze vakcine i prihvataju sve tri zemlje bez PCR testova, kao i na aerodromima 😊 Hvala na savetu, i Kutaisi i Gori deluju zanimljivo. Možda I odem, odmor i putovanje su fleksibilni😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites