Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako izuzmemo HC i CS, koja je najjeftinija opcija za smestaj u Subotici? Najvise bi mo odgovarao neki hostel tj spavaonica, jer idem sam, a jednokrevetne sobe su papreno skupe u hotelima

ako ideš za vreme zimskog raspusta, probaj sa domom učenika. kao studenjak samo za učenike srednjih škola. ja sam tamo spavala svakog leta za vreme JFJF i sećam se da je bilo vrlo jeftino, ne znam kako stoje stvari sada.

Ja bejah u "Gat"-u, ok je, bilo je neshto vishe od jedne crvene za prenocishte sa doruchkom, proguglaj

definitivno Dom ucenika, jer ako si ucenik/student nece te izaci vise od 10 evra za noc, tj secam se da je letos bilo oko 600 din, a oko 800 ako nemas taj popust ako nisi student...Inace tu ti sve zavisi da li si na 3. spratu u sobi sa kupatilom, pa moze biti oko 1000 din, ili si u sobama gde imas zajednicko kupatilo...a ako je raspust, ucenici nisu u Domu i ako vas je vise onda mozes i u tim sobama biti- sa zajednickim kupatilom i onda je jeftinije...Tako da sve zavisi kada planiras da boravis, u kom periodu god. Inace, posto radim u Domu ucenika, ako te zanima javi se na private- pa cu ti poslati br tel osobe koja je zaduzena za rezervacije i goste.

• Author

Hvala puno svima na informacijama, kad budem odredio datum odlaska u Suboticu, iskoristicu ih. Hvala jos jednom!

• 1 month later...

Ja sam preko neta trazila smjestaj i jedino sto sam nasla bilo je i skroz ok, ja i drug smo placali tada po 10eur, sto je bilo 800din, ne bih da stavljam link posto pretpostavljam da nije dozvoljeno, ali samo ukucaj smestaj u subotici u google i to ce ti pronaci, ulica je Hajduk Veljka, blizu centra je i sobe su uredne, tople, imas TV, cak ti stave i pribor za kuvanje kafe u sobu, tako da smo mi bili bas zadovoljni!

• 2 months later...
  • 6 months later...

Iznenada sam saznao da cu morati sutra uvece da prenocim u Subotici, posto u sredu ujutro moram biti vrlo rano tamo, pa me interesuje zna li neko neku povoljnu opciju za to...

Hvala unapred..

Jel to znaci da nemamo čas sutra?  ;D

(ako je odgovor da, znam ja jednu :)) Možete spavati kod mog brata. On stanuje 15 min od centra Subotice. Pošaljite mi PM, pa cu Vam reći detalje.