Jump to content

Featured Replies

Moze li se nekako procitati tekst, a ne kupiti seksisticki magazin?

Pa recimo po naslovnici. No ne zelim produbljivati temu (da mi je ne bi opet zakljucali) pitanje je bilo moze li se negde nekako procitati clanak, a ne kupiti casopis.

Eh, da, bre, naleteo sam na članak još pre 10ak dana. Novinar je baš inteligentno odradio posao - pustio je Ivu i Lazara da pričaju ;-). I članak je stvarno dobro ispao.

Ok, nećemo u offtopic  gent.

Pazi, da se razumemo, članak je dobar za svoju svrhu - znači da ga neko levi pročita u novinama. Međutim, ti  nećeš u njemu videti ništa što već nisi pročitao ovde na sajtu. Iva i Lazar pričaju recimo o svojim utiscima sa Strašnog lica Azije, a ti si već pročitao dosta detaljniju priču o tome.

A novinarski posao je - rekoh - sasvim korektno urađen, što je mnogo dobro u odnosu na većinu prethodnih radova na tu temu, ali - naravno - ništa spektakularno.

Pazi, da se razumemo, članak je dobar za svoju svrhu - znači da ga neko levi pročita u novinama. Međutim, ti  nećeš u njemu videti ništa što već nisi pročitao ovde na sajtu. Iva i Lazar pričaju recimo o svojim utiscima sa Strašnog lica Azije, a ti si već pročitao dosta detaljniju priču o tome.

A novinarski posao je - rekoh - sasvim korektno urađen, što je mnogo dobro u odnosu na većinu prethodnih radova na tu temu, ali - naravno - ništa spektakularno.

Slazem se sa ovim...Na sajtu ima naravno mnogo vise detalja i dogodovstina, ali naravno, ko nije bio na sajtu naci ce da je clanak jako zanimljiv i videce putovanja iz nekog novog ugla....Takodje pozitivno sam se iznenadio FHM-om....Uglavnom mi casopisi te vrste (CKM, MAXIM i td...) ne leze, ali ovde se da procitati ponesto interesantno....