Jump to content

Featured Replies

Posted

Hi ljudi!!!

Hitno mi treba jedna informacija....zanima me kako mogu doci vozom do Rima,i koliko bi to kostalo?

hvala!!

• Author

pa u ovoj ponudi sto meni nude avio karta mi kosta 17 000 dinara....

mozes da probas brodom od Crne Gore...http://www.montenegrolines.net/cjenovnik.html

Videces cene...znaci oko 90 eura ti je brod (povratna na palubi, budi spreman da se smrznes u ovim zimskim mesecima), i voznja traje koliko znam celu noc....Do Crne Gore mozes busom, to ne znam koliko je karta, ali valjda oko 30 evra (ali to je bacanje para jer stopom stizes lagano za  :yok:), a posle od Barija do Rima mozes ili vozom ili busom, a za cenu te relacije google-uj....Pozdrav

• Author

hvala puno na odgovorima:)

izgleda da mi se na kraju stvarno vise isplati avionom....

Najbolja je varijanta brodom iz Bara, ako ne mozes ranije da kupis kartu preko löw-cost kompanija. Ako ides u martu, onda imas i Wizz-Air iz Temisvara, a ima i drugih varijanti iz Temisvara ili Arada,

Stü se tice broda, putovao sam i ja zimi, ali mi na palubi nije bilo hladno...Poneo sam vrecu za spavanje, jastuk i posto sam bio jedini putnik, lepo sam moga da se izvalim i spavam mirno...Doduse, od ljuljanja na pocetku mislio sam da cu umreti...ali kasnije je bilo ok...

Definitivno pogledaj wizzair, let Temisvar- Rim. Bilo je i za 10 evra povratna (realno-18 evra bez prtljaga, 38 evra, ako imas i prtljag)!!

Ako sada kupis kartu Bdp-Rim  cena za april je cca 60Evra sa wizzairom.(povratna sa svim taksama)

www.wizzair.com