February 25, 200917 yr Pozdrav drugari, idem na leto na Floridu preko work & travel programa. Interesuje me koliko ce me kostati avion do Majamija? Kada bi trebalo da rezervisem kartu i kako da prodjem najeftinije? Svaki savet bi mi koristio, posto ovi izagencije se nude da mi oni "srede" kartu, ali mislim da ce me preko njih izaci dosta skuplje. Hvala
February 27, 200917 yr Meni je sredila agencija preko koje sam isao i bila je prilicno povoljna cena u to vreme kad sam ja isao. Mislim da sam ne bih nasao po toj ceni. Pogledaj na www.kayak.com ili tako nekom sajtu, ima ih nekoliko, ne mogu trenutno da se setim adrese jos kojeg, tamo uporedno mozes da nadjes cene letova raznih kompanija.
February 27, 200917 yr 850 dolara moja drugarica platila pre 1-2 meseca kartu za let u martu za majami, ne znam koja je kompanija, ako ti cena odgovara pitacu je.
February 28, 200917 yr Author 850 dolara moja drugarica platila pre 1-2 meseca kartu za let u martu za majami, ne znam koja je kompanija, ako ti cena odgovara pitacu je. To bi bilo sjajno, ako ti nije tesko