Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Od Evrope do USA zasad (koliko sam upucen) AirLingus nema premca. Koje su kompanije prema vasem misljenju i saznanju povoljnije unutar teritorije USA ? Dakle sta kad se dokopamo USA i treba neki prevoz do npr Aljaske, Hawaii...dakle lokacija do koje je neophodno koristiti avion. Hvala unapred  :pivoooo:

Oni imaju low costova poput http://www.jetblue.com/ cini mi se, ali ja kad sam leteo najjeftinije sam nasao kod American Airlines. Bila je povratna NY-CH 200 $.

Sve sto su bas udaljene destinacije ni tamo nisam bas nasao za male pare. Recimo od NY do Havaja sa dva-tri presedanja sam nasao kartu za nekih 500$.

Bilo je jeftinih letova do Floride (tipa 120$ povratna, ili manje) i Karipskih ostrva (do 200$).

Probaj kayak.com i mobissimo.

• Author

Hvala Slobo. Gledam moze li se pobediti ponuda pojedinih domacih agencija. Iznenadio sam se da se mojoj sestri vise isplatilo da uzme kartu Bg-xy presedanja-Baltimor za 800 E, iako sam se odrao trazeci kako da je dovucem barem do Washington (na kraju sam nasao neku kombinaciju Bg-Bud vozom, pa Orangeways do Krakow, pa AirLingus do Washingtona za nekih cirka 700 E,ali su datumi bili vrdavi,pa bi morala da spava 2 puta u Krakowu itd...). A sad jurim da pobedim ponudu agencije Bg-xy presedanja-Honolulu, i opet mi ne ide  :? Mora biti da sam malko  :stupid:

Kako to mislis, 700-800E do Washingtona?

Ja platila 570E sa jednim presedanjem u Becu. Dakle, Bg-Bec-WA, a povratak iz New Yorka. Sve to preko HRG agencije, nalaze se u Kneza Milosa.

A sto se tice low costova unutar USA, probaj http://www.expedia.com/ idi na onu opciju 'my dates are flexible'. Ne znam koliko je jeftino, poslednji put kad sam nesto gledala bile su OK cene.

Washington - Honolulu u junu povratna $400. Izbacio mi je kao najpovoljniju kompaniju Delta, zatim Northwest.

• Author

Hvala Mayo..mislio sam na povratnu. Znaci Bg-xy-Baltimore-xy-Bg. Cirka 800 E. I nisam je ja kupovao, svakako bih trazio povoljnije. Samo sam postavio kao reper u odnosu na koji trazim jeftinije kartu. Inace samo do Washingtona ima preko AirLingusa oko 350 E povratna, ali treba ukombinovati sa letom unutar USA, tj do Hawaii.

I ova od 570E je povratna. BG-Bec-Washington, a povratak je po mojoj zelji New York-Bec-BG, i plus imam besplatnu promenu termina (koja inace kosta 100E).