Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Poz svima

Lutacu sa jednim svojim prijateljem po Tunisu u junu, pa ako je neko u blizini drop me a line da se mozda nadjemo i nekuda uputimo i zajedno. Mi smo skroz blesavi i slobodni, svukuda smo vec putovali po Evropi i Africi, i trudimo se da se mingle sa lokalnim stanovnistom, zaobilazimo turisticke komplekse, i uzivamo u prirodi i drustvu. Spavamo u sklj hotelima, ili kod ljudi koje upoznamo, ili na plazama u vrecama.

Prvo bivamo nekoliko dana na Siciliji (letimo Ryanair-om iz Nemacke gde trenutno zivimo), i odatle krecemo brodom 6. juna iz Palerma za glavni grad Tunis (putovanje oko 8 sati, 40 EUR). Malo bismo se izgubili u tom gradu, zatim bismo posetili Kartaginu, pa onda krenuli duz obale Tunis sve do Djerbe. Isli bismo malo i u unutrasnjost, jednom u random neko siromasno mesto, a jednom da se vozamo Saharom u onim quad auticima. 20. juna odlecemo sa Djerba aerodroma za Pariz nekim jeftinijm letom Transavia sto smo nasli (60 EUR all included), gde se motamo jos 5-6 dana kod nekog drustva, pa natrag letimo za Budimpestu Wizzairom, te geatursom u Srbiju.

Ja imam 24 godine, skoncani :) sam student Computer Science, sad ne radim trenutno nista itj. vec dve godine sam uzeo malo "time off" da putujem (narocito backpacking & biking) i vidim ponesto.

I da: ako neko ima preporuku sta da se vidi autenticno duz nase rute (prvenstveno obala Tunisa) i gde su lepe udaljene plaze gde moze da se npr. seksa nesmetano, samo napred obavestite.

Ajd  :kamp:

pa definitivno zadjite malo dublje u unutrasnjost onda, ako ti treba mesta za sex  :)....

matmata pored gabesa je mesto gde zive ljudi u pecinama u stenama, nesto slicno kao u petri u jordanu, i nije lose za posetiti...takodje, mali pustinjski gradic Duz na pocetku velikog slanog jezera Chott el Jerid( jezero je u stvari isparilo, ali je ostala so raznih boja i potoci koji teku uz put obojeni i te iste boje, tu  je takodje najbolja fatamorgana).... tozer, pustinjski grad,nije los, kao i keruan, sveti grad muslimana, ko je bio tamo 5 puta, ne mora da ide u meku...

uz obalu je jedino dobar Sus, Port el Kantaui i plaze okolo....ali uzmite turu za pustinju, od lokalnih agencija, ja spavao pod satorima 7 dana, isli smo sve do granice sa alzirom..tu ima jedan mali gradic Tamerza, i pored su vodopadi u sred pustinje...moze da se desi da upadnu i lokalne bande iz Alzira, jos se secam  noci provedene sa jednom tvojom Nemicom, u bungalovu, cekajuci da nas napadnu pljackasi iz Alzira, posto su predhodne noci orobili to mesto heheheh...ne brini, sacuvao sam je  ;D...

uzivaj ;)