Followers 0

Low cost carte za daleki istok

10 posts in this topic

Na koji sajt da izadjem pa da vidim  najeftiniju kartu od Istanbula do Japana.Neko mi je rekao da iz turske mogu da se nadju jeftine karte do Japana.

Svaki savet dobrodosao.

http://www.skyscanner.net je izuzetno dobar sajt. Na njemu sam nasao da Austrian Airlines ima najpovoljnije opcije, iz Beča ili iz Istanbula. U ovom trenutku moze za oko 800 eur da se uzme povratna karta Beč-Tokio za polazak 15.09.2009 i povratak 30.09.2009. Opcije iz Istanbula su uglavnom oko 1.200 eur.

Mozda je malo kasno, ali ja sam BGD-OSAKA-BGD (via IST) platio 700eur sa taxama u oktobru.  Cene na netu (www.thy.com) znaju da budu SKUPLJE nego preko njihove poslovnice... (strange)

Nasla sam na www.bookingbuddy.com, gde birate `One travel` za search i tamo  iz Zagreba do Pekinga ili Seula povratna karta Turkish airlines moze da se nadje i za 500e a vreme u sezoni...a iz Bgda ne moze ispod 800e...

Moj prijatelj je pre 2 nedelje leteo iz Bukuresta za Tokio,Britishom preko Londona leteo za 550 eur povratno...

Aeroflot

pratite Aeroflot, imaju promocije za daleki istok, cak iz Beograda su karte oko 500-550 eur.

Ja sam sa Aeroflot leteo IST-Hong Kong za-IST za 400eur.

Stvarno, kako si to našao? Koji je vremenski razmak bio?

Kartu sam uzeo 2,5 meseca ranije. Ali ista cena je bila i za nakon mesec dana, ali mi nije odgovarao taj termin.

Mislim da je Aeroflot najbolji izbor za daleki istok.

Recimo u oktobru je bila promocija, pa sam video da je karta Ist-Peking-Istanbul 330 eur. a iz Beograda je bila mislim oko 380-400eur. No tad sam se tek vratio iz Hong Konga pa je samo ostalo na nada da ce opet biti takve promocije  :blob:  A Tokio u ista ta promocija je bio oko 400 eur iz Ist.