Posted July 8, 2009 Bali (i generalno Indonezija) mi zanivljivo zvuči za sledeće putovanje. Kada sam u search ukucao Bali, izašlo je tre-bali, pro-bali, o-bali, naje-bali... i sve tako nešto, a najmanje o samom Baliju. Da li je neko bio, kakva su iskustva, ljudi, vreme, cene...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2009 Ja idem u oktobru kod drugara koji je sa Balija, on mi prica sve najlepse, ali naravno, to je njegova kuca Mada, Indonezija je generalno jedna od najmanje turisticki iskvarenih mesta, sa predivnom prirodom i pravom dzunglom...Ja sam je do sad samo zagrebao, al planiram da na jesen ostanem vise od mesec dana, pa pisem ti dozivljaje, ako do tad i ti vec ne odes do tamo ... Imas dosta povoljne letove do Dzakarte sa bliskog istoka ili iz Turske, cak i za manje od 400 povratna, ako naletis na promociju..evo vidi i ovde http://www.babakoto.eu/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2009 Negde sam citao da je Bali postao ekstremno popularna turisticka destinacija. Narocito za medeni mesec. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2009 @bam bam Sigurno ćeš pre mene tamo, tako da ću željno čekati friške "izveštaje" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2009 kako ide sa vizom za bali ? i letovima i sl ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2009 E je'ote Born In The Run, pa kako to da si NEGDE citao da je Bali popularan i to ekstremno. DOBRO JUTRO!!! Gde si bre ziveo zadnjih 20 godina barem? Sem ako nemas jedno 15-17. Pa Bali je ekstremno popularan vec dobrih 30 godina. I najmanja provera na netu ce ti to reci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2009 Ja sam sad krenuo u srednju skolu i nemoj da me zezas zbog toga matori ! Citao sam da je bali od skora extremno popularna destinacija za nase turiste. O baliju jedino sto znam je da se Mik Dzeger tamo vencao. I tako spasio silne milione jer kad se razvodio, sud zakljucio da je taj brak pravno nevazeci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2009 Pa tako reci bre, da bude jasno da mislis na nase turiste. Onda nema problema. Mada to ekstremno popularan treba shvatiti uslovno jer nasih na Baliju i dalje ima jako malo ako uzmes u obzir koja se masa godisnje tamo sliva. Riknuli su 2002 posle bombaskog napad i pogibije 200 ljudi, ali je situacija sada kao pre toga pa je Bali prepun. Ali je i prelep. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites